Dobrý deň. V apríli mi konci rodicovsky. Čo ďalej?malu mi do skolky nezobrali, až od septembra…tak neviem z čoho budeme žiť keď od apríla do septembra nebudeme mat príjem žiadny. Hľadala som aj súkromnú. Najlacnejšia je 380€ mesacne, a to je veľmi veľa. Nemám starých rodičov, jedine maminu, ktorá je 250 km od nás a chodí do prace od 8:00 rana do 17:00 večer. Tak nemám ju komu dať. Dakujem.
Ak ti trva pracovny pomer, tak daj dieta do sukromnej skolky do septembra. Radsej, nech ti ostane dajme tomu 300 €, ako nemat ziadny prijem a prist o pracu.
Si samoživiteľka? Otec dieťaťa platí výživné?
Ak ti dieta nezobralu do statnej skolky, mas o tom potvrdenie a pracovny pomer ti trva. Tak zavolaj do svojej roboty na personalne, opis svoju situaciu a da sa vybavit tzv pandemicka ocr, kde budes dostavat do konca augusta normalne ocr na dieta. Kamoska si to teraz vybavovala, sama personalistka jej to navrhla. Tiez som o tom vobec netusila.
Ak trva pracovny pomer tak do roboty a dieta do sukromnej skolky aj kebyze ti nema co pomaly ostat… radsej to tych 5 mesiacov zvladnite o hubu, uskromnite sa ako keby si mala prist o pracu.
@beatrice3 určite 🤦
@amelie2017 to je na skrátený polovicnyuvazok. Cela výplata by išla na škôlku….. 🤭
@veronikaszabova nie
@mariejenka nie som sama. Manžel pracuje,
@ivet1111 cize ak netrva PP, nemas narok na pand.OČR
Kedy ti skoncil Pp? Nemas narok na podporu?
@ivet1111 bude musiet potiahnut tych par mesiacov manzel alebo teda hladaj sukromne opatrovanie len uz dost neskoro riesis
@evamarek77 odkedy?
@ivet1111
PP ti trva?