Ahojte mam doma papier na tehotenske ale kedze som mala toho vela nejak sa na to zabudlo, kolko dni mam na odovzdanie papiera od gyn na urad? Teda datum tam je ten co dala sestricka ale moja strana vypisana este nieje ani tam neje datum..
@kristina350 a datum na prvej strane si mala teda aprilovy a dala papier az v marci?
@1mimka18 februárovi dátum a podala som v marci. Ono to môžeš dať aj neskôr a pošlú ti spätne peniaze za daný mesiac. Ten dátum tam nevadí
@kristina350
@e1i
Viem ze vyplatia spatne len som nevedela ci pytat doktora druhy alebo ci nebude vadit ze tam je datum 5.4 a dala by som to napr na konci mesiaca
@1mimka18 ty tam práve potrebuješ ten dátum. Takže s tým papierom
Ja som si žiadosť o tehotenské vyklikala na stránke sociálnej poisťovne a prikladala som ako prílohu len foto druhej strany
@1mimka18 netreba tam žiadne potvrdenie od dr? Že len rovno odniesť na úrad áno?
@arasidka123 ja som tam mala uvedeny termin porodu a peciatku a podpis dr. to tlacivo nie je volne dostupne,dostanes ho len u dr
@e1i 🙈 pomýlila som sa...áno dal mi ho dr...chcela som napísať, že či netreba pečiatku od zamestnávateľa..neviem prečo som dala od dr 😄
@arasidka123 zamestnávateľ tam nepotvrdzuje nic, toto cisto na sp posielaš. Iba vzadu vypises svoje udaje a podpises
@kristina350 nemyslim datum porodu ale datum dole pri peciatke doktora den kedy mi ho dal, ci nevadi ze tam bude napr 5.4 a dam to 30.4 do socialnej
@1mimka18 áno o tom dátume hovorím. To tlačivo sa dava od určitého týždňa takže ten dátum tam musí byť
@1mimka18 mne ho dal gynekológ na začiatku februára a odniesla som koncom marca a o 3 dní som dostala na účet peniaze za ten február.