Ahojte, pomohla vám kniha od Mihaľa Materská 2023? Jednu už mám zakúpenú od "právne pre rodiča", ale nenašla som moc odpoveď na moju otázku, tak či je lepšia. Ďakujem 🙂
@barbor1 v tej knihe sú modelové situácie a príklady, ale nikto nezaručí, že sa tam bude podrobné rozoberať obdobny prípad ako je ten tvoj. Ja som tu knihu mala, ani jeden z príkladov sa netýkal mojej, ale mám aj právne vzdelanie, čiže ja som len potrebovala pochopiť niektoré veci ako sa riešia v praxi, takže mne to pomohlo 🤷🏻♀️
@any3108 ďakujem pekne 🙂 a vedeli by ste mi poradiť aká suma sa platí, ak si chcem po zakúpení knihy priplatiť možnosť odpovede na otázky? Nepíše vám to niekde po prihlásení? 🙂 ďakujem
@barbor1 v tej knihe sú modelové situácie a príklady, ale nikto nezaručí, že sa tam bude podrobné rozoberať obdobny prípad ako je ten tvoj. Ja som tu knihu mala, ani jeden z príkladov sa netýkal mojej, ale mám aj právne vzdelanie, čiže ja som len potrebovala pochopiť niektoré veci ako sa riešia v praxi, takže mne to pomohlo 🤷🏻♀️