Kedy Vám zvyknú prísť prídavky na dieťa? Ja mám Slovensku sporiteľnu a v abecede sme písmenko B. Prídu podľa vás zajtra (13teho)?
@gregorovaviki chodia 15teho
To co je za novy trend na MK? Pytat sa, kedy chodi materska, kedy chodia pridavky, ci uz prisla PNka, ci bude v decembri neskorsi termin na vyplatenie PN a pod. 🤦♀️ mam pocit, ze kazdy druhy den sa to tu ludia pytaju..... 🙂
@tessa2299 tak ako pisesnie na fb ale tu kazdy mesiac to iste asi rok vnimam tiez beriem rodicak ak náhodou dojde skor 15steho som prekvapená ale viem ze 16steho.mam pravidelne niekoľko rokov ;) tak viem ako mam hospodarit a cakat
@gregorovaviki 15... Už 8 rokov
Ja neviem, ale stale podla mna chodia rovnako. 15. Neustale tu vidim rovnake diskusie, rovnake temy, uz si tiez pripadam ako v nejakom ustave :D
@gregorovaviki vacsinou 15teho ale v decembri chodia niekedy skor nie je to pravidlo ale ta posledne roky mi prislo uz aj 12 13 minuly rok 14 teho takze kazdym dnom by mali pipnut
Podla mna nepridu skorej, vsak 15 nie je ani sviatok ani vikend, tak nema preco.
@gregorovaviki mne chodia už 14r 13teho. Ja bych ani nareagovala,ale nechapem ani ja tieto otázky,termín nikto neovplyvní a ak(myslím si) niekto tŕpne pre tých 30€,treba hospodáriť tak,aby vydalo.
@kubkovamama tak niekomu chodi este aj rodicak cize 300-400 eur a bohuzial vela ludi na to caka kedze to ma jediny prijem
Mne nechodia vobec 🤷♀️
@gregorovaviki na nákupy si musíš ešte pár dní počkať. Či si Bé, či si eL
@sheila121 ja sa len normálne pýtam nakoľko sa narodila prvá dcéra v mojom živote v novembri a neviem ako to chodí. Tak si láskavo nechaj tie reči, a účet prázdnotou nezýva, čo je na tom, že sa informujem o tom na čo mám právo? Jebať takých ľudí
Áno prídu zajtra
@tessa2299 lebo asi už nemajú čo do úst
Tyyyy kokos...teda za tvoj slovnik by sa nemusel hanbit ani namornik...chuda dieta, ked ho budes takto vychovavat... 😳
@gregorovaviki ty nevieš, že matkám, ktoré takto strašne nadávajú, prídavky neposielaju ???? Ci si Bé, alebo eL
@maximiliana no veru tak... chúďa dieťa
@gregorovaviki nie, chodia vacsinou 15-teho. A absolutne to nema nic spolocne s tym, aku mas banku a ani akym pismenom zacina tvoje priezvisko. Kazdy mesiac tie iste otazky, uz si to zapamatajte zeny.