Ženušky v aky den sa vyplaca to porodne? Dakujem pekne
to sa vypláca ked sa dieťatko dožije minimálne 30 dní,vyplní sa žiadosť a potom neviem do koľko dní je to vyplatené, ale musia byť pravidelné prehliadky u gynekologa
Vyplaca sa to ked sa dieta dozije 28 dni a tebe tvoj gynekolog potvrdi, ze si ho porodila. Treba ziadost na UPSVAR aj s potvrdeniami od tvojho gyn a od pediatricky. Na ucet mi to nabehlo cca tak, ako chodi materska.
keď splníš všetky podmienky a odovzdáš to na UPSVAR do 11 dňa v danom mesiaci, tak by to malo zbehnúť ešte v ten mesiac a keď po 11. tak nasledujúci mesiac. Aspoň tak mi povedala pani na úrade. Môže sa však stať, že keď to odovzdáš napr. 10. tak budú mať toho veľa a nestihnú nahodiť do systému a príde to aj tak až ten ďalší mesiac.
Ziadost som uz podala minuly mesiac, takze zajtra popripade po piatka?
No asi to záleží aj od toho kedy minulý mesiac si to vyplnila lebo oni na všetko majú tie svoje lehoty takže ak to bolo po termíne tak možno až na ten ďalší mesiac. Oni tam väčšinou chcú všetko mať tak do 10. v mesiaci tak neviem kedy si to tam posielala alebo zaniesla
@evittam tak ja som sa síce tiež stretla s drzaňami, ale len z titulu ich debility.... Ja na naše babenky teda už nemôžem povedať nič zlého. Ono sú totiž niektoré také, že ak vidia slabšieho človeka, doslova ho začnú energeticky vysávať a ten človek tam stojí bezradne a zúfalo. Ale zas na druhej strane, mala by si nervy ty sa denne stretávať s tým, čo občas vidíš aj na MK? Ja by som na to mala nervy tak dva dni... takže zas im patrí aj obdiv.
Podavala som ziadost 24.6.2017 tak by mali nabehnut tento.mesiac vsak
Ano vsetko co trebalo. Davam im cas do piatku
Keby nie tak by mi urcite volali dufam
@deny0112 a uviedla si spravne cislo uctu? Kamoska sa pomylila a poslali to inam ☹ nastastie ten majitel uctu bol slusny clovek a nerobil ziadne problemy, dokonca sam prisiel do banky a nahlasil ze dostal 800€ a nevie za co 😀
Ano mam zlatu pani ktora cislo uctu skontrovala. Baby nestraste ma. Nejde o tie peniaze len dufam ze ich dostanem 🙂
Uz prisli 🙂
@deny0112 Tak ako aj rodicovsky prispevok a rodinne pridavky-okolo 15. A zalezi aj od toho kedy si podala ziadost-ci si to stihla do uzavierky.