Ahojte, neviete kedy sa tento mesiac vypláca rodičovský príspevok ?
@lucia13022023 jeeej ďakujem pekne, ani sim nevedela že je takáto tabuľka 😊
Aj vám peniaze prišli ?
Lebo ja som práve pozerala a veru nič neprišlo
Teraz som pozerala a už prišli 🙂
@lucia13022023 no mne nič zatiaľ a ČSOB pripisuje okolo 10:00 tak by hádam už boli, uvidím čo zajtra a keď tak zavolám
Aj ja mám ČSOB a zatiaľ nič 😭
@ikuska27 tak aspoň viem že som neni sama a možno tam bude niečo s bankou 🙄
Ale mne sa 10:15 pripísali už nejaké peniaze čo mi prišli ale rodičák nie tak neviem no 😡
Aj mne vždy do tej jedenástej príde..a zrovna dnes na ne čakám ako kura na sopel a nič 😭😭
Mne dnes... Prima banka
Ja mam tatru a už mám na účte.
@ikuska27 áno aj mne vždy do 11tej chodia, ako vidím asi to bude bankou keď ostatne už peniaze majú na učte a majú iné banky, ak by prišla ešte dnes daj vedieť ale myslím že ak tak až zajtra 🙈
Akurát prišiel 🙏
@ikuska27 u mna stále nič, tak počkám do zajtra 🙈
Prídu.. uvidíš
Aj mne akurat prisiel. Takze neboj pridu. Bud dnes alebo zajtra ti to pipne
@ns994 tak budem čakať 😄
Závisí od okresu ..nie od banky dievčatá...BY bol dnes
Baby akoze nechcem nikoho urazit, ale to naozaj mate deti a ste na tom tak, ze kazdy mesiac uz na minutu cakate rodicak? Mna to iba zaujima, lebo kazdy mesiac je tu niekolko takychto tem. Keby ho poslali o tyzden neskor, tak co? 🙈 To mate na ucte nulu? 🤷🏼♀️
@milanemila aj keby to poslali o mesiac. Mne osobne by to vobec nevadilo. Nemam nulu. Mame s muzom rezervu. Takze nie necakam na minutu kedy to pipne 😁 Ale pytala sa tak som jej odpovedala ze uz prisli 🤷♀️ mozno je mamicka samozivitelka alebo ma necakane vydaje 🤷♀️
@milanemila presne ako píše @ns994... Pýtala sa tak odpovedám :D ale nikdy nevieme v akej situácii človek je, možno je samozivitelka, možno mali nečakane výdavky a možno si len nevie zadelit peniaze..kazdopadne nie je to naša starosť, bola podaná otázka, odpovedalo sa.
Ja som sa to ešte nikdy nepýtala..až tak mi ho nebolo treba..len zrovna tento mesiac ho ozaj že potrebujem a meškal 🙈tak som sa bála, či dnes príde.. minulý mesiac sme museli dať opraviť auto, čo nás stálo celú manželovu výplatu, tak som tie peniažky ozaj že už potrebovala 🤷