Ahojte, keďže tento mesiac vychádza 15.(obvyklý dátum ku ktorému mi chodí tehotenske) na nedeľu, myslite že príde dnes alebo v pondelok? Ďakujem za pomoc
@kvetinka1797 no som zvedavá😊
Skor v pondelok. Ako vsetky davky ktore vychadzaju na nedelu.
@veronice uvidíme, ešte mi nikdy nič zo SP neprišlo po 15tom ak nerátam jedenkrát PN keď som bola PN od konca mesiaca.
Minuly mesiac mi prislo 14steho ✌️
@marticka85po dakujem krásne ❤️ Takze môžem očakávať dnes 😊
Pravdepodobne ano
@marticka85po dakujem Vám krásne za ochotu 😊
Nie je zaco. Tiez cakam PN aj tehotenske tak uvidime ci pride.zatial vsetky predchadzajuce datumy sedeli 😊
@marticka85po aj mne sedia, takze dufam že prídu dnes, tiež som na PN a poplatky mám mat zaplatené vždy do 15.v mesiaci takze by to veľmi pomohlo ak by prišli dnes 🙂
Akurat mi prisli €
Ja už mám na účte aj PN aj tehotenské
@michaela789 a akú máte banku ket vám už prišiel ak sa smiem spitat
@bicigel mne ešte nie 🤷🏻♀️
@michaela789 no aj ja by som sa rada spytala akú máte banku
aj mne uz prisli PN aj tehotensky 🙂 raiffeisen banka
@kvetinka1797 tak aj snáď mne prídu, tiež mám Raiffeisen
Ja už mám na účte a banku mám slsp
Mám ČSOB
Pre aké mesto to platí? 🙂 Dostal u niekto aj s Košíc? 🙂
Každý mesiac sú min 2 výplatne termíny, čiže na tie dátumy vyššie by som sa veľmi nespoliehala. Môže prísť dnes, môže na konci mesiaca. Plus táto splatnosť je pre banky, poštou chodia neskôr. Na banke nezáleží, splatnosť je dnes pre všetky.
Mne dnes dosla iba materska, tehotensky prispevok este nie. Rodila som minuly mesiac 13ho.
Mne prišiel dnes
Ja som už dostala pn + tehotenské Košice
Mne už tiež prišlo 😊
Tehotenske sa nedrzi kalendara davok, vyolaca sa do konca kalendarneho mesiaca, nasledujuceho po mesiaci, v ktorom narok vznikol. Julove tehotenske moze byt vyplatene do konca augusta.
Mne prišlo dneska, mám Prima banku 🙂
tiez som nad tym rozmyslala 😃 no uvidime 😁