Prosim Vas neviem dohladat na nete informaciu kolko mesiacov vopred sa moze ist podat na urad ziadost o predlzeny rodicovsky zo zdravotnych dovodov. Niekde som sa docitala v diskusiach ze je to neobmedzene, inde ze mesiac, inde za az den po 3 narodeninach 🙈 ale ved rpedsa co dolozim v praci ak to podam az po 3 narodeninach ? Mam v tom uplne gulas. Kto s tim mate skusenost budem rada ked napisete, pripadne aj mesto v ktorom ste ako vybavovali, lebo niekedy uz mam pocit ze v kazdom meste si to urcia inak.
@deti95060810 dakujem velmi pekne. Mna vystrasila info ze jednej znamej teraz tvrdili na urade ze az den po 3 narodeninach 🙈 vsak to potom clovek ma co dolozit v praci, navyse bez prijmu kym to vsetko schvalia. My budeme mat posledne papiere z vysetrenia 4 mesiace vopred, tak akurat by som to mohla vtedy zaniest detskej a na urad potom.
2mesia pred som davala ziadost rzhodnutie prislo presne na 60 den..a schvalil na rok od podania zidosti takze prakticky na 10mesiacov
@slavomira236 dakujem za info
3 - 4 mesiace...
30 - 60 dní majú na vybavenie žiadosti na úrade...lekár tiež nespraví tvoju žiadosť na počkanie, potrebuješ aj ty napísať zamestnávateľovi + ešte zopár dní na vybavenie....