Dobrý deň
Už prešiel týždeň aj viac čo som poslala dochádzku za absolventskú prax, lenže stále mi neprišli peniaze, a pomaly nemám za čo ako chodiť na absolventskú prax, ako to mám riešiť?! Kedy ich budem mať?
@mogaa ale mne má UPSVaR vyplácať peniaze
dochadzku automaticky posiela zamestnavatel uradu prace, teda ja som to tak mala a to som mala prax na Krajskej prokurature
@cicamica158 tak sa treba obrátiť na UPSvR....či im ešte niečo chýba prípadne kedy posielajú peniaze...
@mogaa majú všetko
A my to máme vedieť odkiaľ? Si zavolaj na Upsvar
@cicamica158 ja som si teraz pozrela spätne na IB a dosli mi peniaze od 20.dna takze ak mas vsetko peniaze by mali prist najblizsie dni
Už sme ti to vysvetľovali tu. https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/zabudnuta-evidencia-dochadzky-absolventskej-praxe-co-mozem-cakat/
@cicamica158 a na upsvar ti nepovedali, kedy posielaju peniaze?? Ktorý deň v mesiaci, ja už si to veru nepamätám
@cicamica158 tak sa spýtaj na výplatný termín.....neposielajú každému peniaze ako im príde dochádzka, ale majú výplatný termín kedy hromadne posielajú peniaze všetkým čo splnili podmienky
@zuzkanr1234 ja som si napr. na UPSVaR nosila sama...asi nie všade je to rovnako. Lenže tuto pani to už rieši dlhšie...🤷♀️
podla toho kedy spravia platak, najlepsie si zavolat na upsr pani, s ktorou si podpisovala dohodu.
len aby ti aj niečo vyplatili, ked si ten papier poslala posledný deň, ktovie kedy im prišla pošta
@alex49 keď som tam chodila na tú prax okrem sviatkov v decembri a robila som tak by to bolo nespravodlivé
@alex49 keby nevyplatili
@alex49 keď nie tak sa budem súdiť dokonca som si aj odfotila ten papier s dochádzkou
@cicamica158 Dievča, ty si sen každého zamestnávateľa.
Že súdiť🤭😁👍... o tých 136e či koľko to je teraz...
To sa akoze chces sudit s upsvar? :D vela stastia. A z coho zaplatis sud, ked nemas ani na cestu do prace?
@cicamica158 žeby s firmou u ktorej robíš absolventskú prax? veď si zisti kedy majú výplatný termín a komunikuj s mzdárkou