Kedy mi príde príspevok 150 eur?

lusynka22
18. júl 2012

dna 17.6.2012 som si dala ziadost o tych 150 eur a este mi neprisli..moze mi to prist este tento mesiac??dala som si to postou...

bodka13
18. júl 2012

...neviem akých 150€ ...ale nemalo by ti prísť najskôr nejaké vyjadrenie=odpoveď k tvojej žiadosti 😕

gubcikova
18. júl 2012

Úrad práce vyplatí príspevok oprávnenej osobe najneskôr v kalendárnom mesiaci nasledujúcom po kalendárnom mesiaci, v ktorom bola žiadosť o výplatu príspevku podaná platiteľovi.

huxy
18. júl 2012

neviem tiež o aký príspevok sa jedná.či príspevok pri narodení dieťaťa,či príplatok k príspevku /neviem už presne aké sú tam sumy,jedno je viac,jedno menej/.mne to tiež neprišlo naraz.a dopredu mi tiež neprišlo žiadne vyjadrenie.skús sa informovať tam,kde si podávala žiadosť.určite ti odpovedia

dejnas
18. júl 2012

neviem, či si myslela príspevok pri narodení dieťatka, tiež si veľmi tie sumy nepamätám... ALE, úrad má na vybavenie žiadosti 30 - 60 dní... predpokladám, že tvoja žiadosť bola kompletná, nič tam nechýbalo a nič nie je potrebné dopĺňať, či dokladovať...
uzávierka býva raz mesačne, okolo 10-teho v mesiaci.. ak do toho termínu (10.7.) stihli tvoju žiadosť vybaviť, peniažky by ti mali prísť tento mesiac... ak nie, čakaj až ďalší...
a ešte - na účet chodia peniažky skôr, než poštovým poukazom

euka210
18. júl 2012

v pohode, cakaj do augusta...nase urady su totiz take "rychle" ...mesiac pozadu 🙂

sabiatko
18. júl 2012

najlepsie bude, ked tam zavolas a opytas sa, ci im to prislo a ci to uz riesili...

radka24
20. júl 2012

ak si si podala ziadost 17.6 tak by si mala mat peniazky podla mna uz na ucte. Tieto jednorazove davky posiela Upsvar okolo 19 dna v mesiaci, takze 19/07

ivanaa80
20. júl 2012

zo sociálneho a rodiny neposielajú nikdy žiadne vyjadrenia. peniažky Ti prídu spolu s rodičovským a prídavkami, v Tvoj výplatný termín :O)

snehuliena
20. júl 2012

Úrad práce, soc. vecí a rodiny vypláca dávky od 18. do 25. (alebo až 27.) dňa v mesiaci. Takže nič nie je stratené. Neboj sa, peniaze ti pošlú. Žiadosť prijmú na úrade len vtedy, ak je tam všetko potrebné vyplnené a doložené. Takže určite sa nikde nič nestratilo, len si treba počkať, kým sa to spracuje. 😉