Kedy mi pošlú materskú?

stanullka
16. jan 2013

Ahojte, prosim vas kedy mi poslu matersku, ked som od 26.12.2012 a vyrozumenie zo soc.poistovne mi prislo 18.12.2012? Pride mi este tento mesiac?
Dakujem

zivika
16. jan 2013

nie je mi jasne, ako si mohla dostat vyrozumenie 18.12., ked pises, ze si na MD 26.12 😕 takze neviem, ale ak teda uz kladne vyrozumenie aj s vyskou materskej mas, tak by ti ju mali poslat uz tento mesiac...maju lehotu tusim az do 25. v mesiaci...nic nedas za to, ked zavolas do socialnej poistovne, tam ti urcite povedia 🙂

vikat
21. jan 2013

Ja som si zaniesla materskú 27.12. a ešte stále mi neprišla a ani vyrozumenie, budem tam musieť zavolať. 😠

monika_35
22. jan 2013

veru treba tam zavolať,lebo oni majú čas cca 30dní na vyrozumenie

rainbow0508
22. jan 2013

Len na margo toho, co pisala @zivika je mozne dostat vyrozumenie skor, ako nastupi, lebo ak posle papiere skor, tak aj vyrozumenie dostane skor, ako nastupi...zalezi od toho, ako skoro vypise papiere doki... a ci ti pride? ak mas vyrozumenie, pride...niektore urady si davaju nacas a posielaju tak cca. do 25ho v mesiaci...ale za zavolanie nedas nic...ako ti radia ostatne

michaelamilan
22. jan 2013

ja som nastúpila na materskú 22:12:2012, no papiere som mala od dr. potvrdené cca 16teho keď som išla do poradne a hneď som si to aj poslala......ešte v ten mesiac mi rprišlo vyrozumenie, výmer a už 10.01.2012 som mala na účte materskú 😀 a aj PNku......

lauralaplant
8. feb 2013

Dievčatá, a dokedy treba odovzdať žiadosť o materské? Je na to nejaký termín?
Tento týždeň som bola na poradni, kde mi dali tlačivo, budúci mesiac, keď pôjdem na poradňu, už budem totižto na materskej. Tak som žiadosť dávala na personálnom a tam mi povedali, že im to stačí dať až keď budem v práci posledný deň. Ako to teda je?