Ahojte, prosim vas kedy mi poslu matersku, ked som od 26.12.2012 a vyrozumenie zo soc.poistovne mi prislo 18.12.2012? Pride mi este tento mesiac?
Dakujem
Ja som si zaniesla materskú 27.12. a ešte stále mi neprišla a ani vyrozumenie, budem tam musieť zavolať. 😠
veru treba tam zavolať,lebo oni majú čas cca 30dní na vyrozumenie
Len na margo toho, co pisala @zivika je mozne dostat vyrozumenie skor, ako nastupi, lebo ak posle papiere skor, tak aj vyrozumenie dostane skor, ako nastupi...zalezi od toho, ako skoro vypise papiere doki... a ci ti pride? ak mas vyrozumenie, pride...niektore urady si davaju nacas a posielaju tak cca. do 25ho v mesiaci...ale za zavolanie nedas nic...ako ti radia ostatne
ja som nastúpila na materskú 22:12:2012, no papiere som mala od dr. potvrdené cca 16teho keď som išla do poradne a hneď som si to aj poslala......ešte v ten mesiac mi rprišlo vyrozumenie, výmer a už 10.01.2012 som mala na účte materskú 😀 a aj PNku......
Dievčatá, a dokedy treba odovzdať žiadosť o materské? Je na to nejaký termín?
Tento týždeň som bola na poradni, kde mi dali tlačivo, budúci mesiac, keď pôjdem na poradňu, už budem totižto na materskej. Tak som žiadosť dávala na personálnom a tam mi povedali, že im to stačí dať až keď budem v práci posledný deň. Ako to teda je?
nie je mi jasne, ako si mohla dostat vyrozumenie 18.12., ked pises, ze si na MD 26.12 😕 takze neviem, ale ak teda uz kladne vyrozumenie aj s vyskou materskej mas, tak by ti ju mali poslat uz tento mesiac...maju lehotu tusim az do 25. v mesiaci...nic nedas za to, ked zavolas do socialnej poistovne, tam ti urcite povedia 🙂