Asi je to blbá otázka, ale neviem presný dátum kedy mi začala, takže ani koniec :D Dá sa to niekde zistiť? Ďakujem.
Nesmyslís skor matersku dovolenku?
Stačí dvihnúť telefón a zavolať si na úrad práce, resp. na sociálku, lebo pravdepodobne myslíš materskú dovolenku. Rodičovská (ak sa nerozhodneš ty sama ukončiť ju skôr) končí podľa zákona dovŕšením tretieho roku dieťaťa.
rodičovská dovolenka ti končí dňom dovŕšenia 3 rokov dieťaťa, s ktorým na RD si. Ak je napr. narodené 31.8. tak od 1.9. by si mala buď nastúpiť späť do práce, alebo sa nahlásiť na UP alebo si môžeš RD predĺžiť do 6 rokov ( bude neplatená, len zdrav. postenie bude za teba platiť štát alebo platená pokiaľ si tú predĺženú starostlivosť bude vyžadovať zdravotný stav dieťaťa).
ahoj rodicovska je do dovrsenia 3 rokov dietatka ak myslis matrska dovolenka tak ta trva 34tyzdnov nastupuje sa na nu 6 tyzdnov pred predpokladanym terminom porodu.. tak si to lahko vypocitas.. a ked si nebudes ista tak sa opytaj na socialnej poistovni kedy ti konci aj tak tam budes musiet ist po rozhodnutie a odniest to na UPSVaR.. dufam ze som pomohla 🙂
ahojte babenky, mne mala mala 5.4.2014 tretie narodeninky a bola som si na urade prace po vypis datumov rodicakov /2deti/, lebo zamestnavatel to potreboval a mne napisali, ze rodicovsku mam do 30.4.2014, tak tento tyzden idem riesit vypoved so sefkom .. teraz to nechapem ...
rodicovska dovolenka je do dovrsenia 3rokov dietata.