Kedy dostanem peniaze?

barbie17
7. mar 2017

Ahojte mamičky, ja by som sa chcela spýtať, som mladá mamička našu Dajanku som mala v 17 a preto som musela vybavovať peniaze cez súd, rozhodnutie zo súdu mi už prišlo lenže právoplatnosť nadobudne až 9.marca a počula som že papiere na rodičovský a príspevok pri narodení dieťaťa treba odovzdať do 10. tak teraz nwm že ked pôjdem to potrvrdiť toho 9 a aj to tam odnesiem či dostanem peniaze už tento mesiac alebo až na druhý a či ich dostanem všetky naraz pretože malá sa mi narodila 19.decembra a žiadne peniaze som ešte nedostala kvôli čakaniu na súd. Za každú jednu informáciu Ďakujeeem 😉 ❤

majusqa77
7. mar 2017

skor az buduci mesiac, uzavierky byvaju uz okolo 5teho v mesiaci

nika1106
7. mar 2017

Ak majú uzávierky 10 a ty 9 odovzdala tak ešte tento mesiac dostaneš

evittam
7. mar 2017

@barbie17
@majusqa77 Ja som podala ziadost 9. a 15. v tom istom mesiaci som mala peniaze na ucte.😉

majusqa77
7. mar 2017

@evittam ja som podavala okolo 20, este k tomu elektronicky a do tyzdna dosli :D

barbie17
autor
8. mar 2017

@evittam naozaj tak to by bolo super keby už prišli tento mesiac, a nevieš náhodou či mi pošlú všetky naraz aj s pôrodným? 😉

evittam
8. mar 2017

@barbie17 Ak budu vsetky ziadosti vypisane spravne, budu mat dolozene vsetky potrebne doklady a stihnu to spracovat tak ano.

nika1106
8. mar 2017

@barbie17 áno,ak počas všetko tak ti príde všetko naraz...Pozerám že si z východu ako ja a tiež sa mi narodila teraz bábo ,tak som to riešila