Dobrý deň,kedy chodí na účet rodičovský príspevok? ďakujem
Výplatné termíny su 15. a 27. Stačí použiť Google.
@klarissa25 a keď je 15 nedeľu tak v pondelok však
@tomimomi bud dnes alebo v pondelok
@tomimomi netreba zakladat novu diskusiu. Je tu jedna, kde sa to rozobera kazdy mesiac
@qwert87 ja skôr nechápem prečo máš potrebu nato reagovať? Áno predstav si, aj takto ľudia žijú, aj ja som bola už v takej situácii ze som na ten rodicak čakala, keď muž prišiel o prácu a nechceli sme brat peniaze z rezervy. Nikdy nevieš čo sa ti v živote stane tak nemaj potrebu rýpať.
@tehotna40 presne. Jedna vec je zakladať stále novú diskusiu o tomto, ale druhá vec je ponizovat a rýpať zbytočne 🤦♀️ja som sa našťastie nikdy v takej situácii neocitla ale hocičo sa môže stať a budem aj ja pozerať každý deň ci pipol rodicak.
@lucia13022023 neviem no.. Ano, nikdy nevieme, v akej situácii sa ocitneme, preto sa k týmto správam snažím pristupovať s pokorou, ale keď sú raz stanovené nejaké termíny, tak logicky to príde v dany termín a s tým počítam (nech už peniaze potrebujem akokoľvek velmi). Určite sa sociálka nerozhodne len tak z dlhej chvíle vyplatiť rodicak o 5 dní skôr, o tri hodiny skôr a podobne...
@tamta áno súhlasím. Mne išlo len o to co si aj písala, správať sa s pokorou. Ty si to autorke napísala normálne, slušne.
Ahoj, ak Ti to pomôže, mne prišiel rodičovský príspevok aj prídavky na deti dnes, pred cca pol hodinou (KE, Slovenská sporiteľňa) - dosť skoro, predtým zvykol chodiť okolo 16- teho...
@qwert87 Ahoj, neviem prečo taký útok, nikto predsa nemusí byť na tých dávkach závislý, ani ja na ne nie som odkázaná, ale keď ,,pípnu,, na účet, viem, že už tam sú a môžem niečo objednať či kúpiť deťom navyše alebo pre radosť, ale určite sú rodiny, ktoré na nich doslova odkázané sú a to ani nesúvisí s finančnou gramotnosť, bohužiaľ...dnes je taká doba, drahota všade, nesúdila by som 😇
@lucia13022023 ano stačí slušne napísať nezakladaj ďalšiu diskusiu je tu už dnes taka. Hotovo. A nie útočiť, potom sa čudujeme ako vyzerá tento svet.
A autorka asi pred hodinou mi prišli peniaze.
Ahojte! 🙂
Kde si nájdem tieto dátumy pre 2024? Dakujem !
Rodičak a pridavky v piatok, materská v pondelok.
@tl999 ano
Okolo 15 v mesiaci 😉