Dobrý deň prosím vás chcem sa spýtať kedy asi chodí tehotenský príspevok? Dakujem
mne 13teho 🙂
Ja som si napríklad myslela, že chodí spolu s rodičovským príspevkom, ale tehotenské mi prišlo o dva dni skôr, 14.09.
@marianna_peskova tehotenske vyplaca socialna poistovna a rodicak upsvar, preto to neprislo naraz 🙂 mne tiez tak prislo - tehotenske 14.9.a rodicak 16.9.
@veronice prosim neviete nahodou ak som ziadala teraz 2.9. o tehotensky pride mi dalsi mesiac ci az o dva a spatne doplatia?dik moc
@andrea_prestastna dolezity jw datum, kedy ste boli 13+0tt. Ak az v septembri, tehotenske pride v oktobri. Ak uz v auguste, tak tehotenske by malo prist este twnto mesiac. Ak to nestihnu spracovat tak nabehne v oktobri za august aj september
@veronice Viem, ale myslela som si, že keď je to platba z verejných zdrojov, bude chodiť cca v rovnakom čase.
@marianna_peskova verejne zdroje spravuju rozne urady s roznymi vyplatnymi terminmi... Ale ved je to jedno, hlavne ze nabehnu/nabehli 😁👍
@veronice ano vtedy som bola uz v 14tt cize uvidim ci mi nieco pride alebo o mesiac, dakujem
Dobrý deň chcem sa opýtať že kedy chodí tehotenská dávka keď som podala 26.4.2023 .A chcem sa spýtať že či príde mi aj pozadu.A ešte chcem vedieť že či mi príde niejake rozhodnutie.Dakujem
Dobrý deň chcem sa spýtať ak je 15 sobota tak tehotensky pride 14 piatok ??
@erikazefi 15. alebo 27. alebo kedykoľvek v priebehu mesiaca.