Dobrý deň, máte niekto skúsenosť s tým,že keď som v karanténe ako mám postupovať na prevzatie peňazí na pošte, môžem splnomocnit manžela? alebo neviete poradiť ako postupovať? Lebo materská mi príde 18. a vyplácajú len do 27. V mesiaci a to budem ešte v karanténe..
@matulka282 kludne prídi podávku 28😉peniaze ostávajú na pošte ešte pár dní až otom ich vracajú do SP a ak by sa aj vrátili, požiada sa o znovuvyplatenie 😉ale pár dní ešte ostávajú na pošte.....niekedy ani poštárka nestihne mamičku, či ju nezastihne, takže žiadny stres, vyberieš ich po karanténe
@matulka282 dnes je este len 14-teho. Neni karantena 10 dni? A ako bolo napisane vyssie, davku moze prevziat manzel, ak teda tiez nie je v karantene.
@matulka282 normálne si zavolaj na vašu poštu, určite to v prípade karantény vedia nejako poriešiť, tieto veci musia mať ošetrené.
Moze zavolat na postu a poziadat ze doručovatelka donesie len neviem ake su podmienky ak je adresát v karantene ;) som bývaly zamestnanec takze určite po danom termíne sa neda vyplatit modry papier system nedovolí....preto je lepsie na ucet ;) ale ako som pisala.manzel môže ist vybrat pri daných podmienok
@nelca84 nepovedala som že som v karanténe od 14 nepotrebujem tu veci riešiť do podrobností...pýtala som sa na skúsenosť ako to je počas karantény ..
@matulka282 plati co som napisala, ak nevyzdvihnes do 27. materska sa vracia do soc. poistovne
@matulka282 ak mate rovnake priezvisko adresu manzelovi sa vyplati splnomocnenie neplati pri davkach ;) len manzel manželka môžu prevzat pri vyssich spomenutých podmienkach