Kam posielajú príspevok pri narodení dieťaťa?

20. nov 2024

Ked uz sa nedava ziadost o prispevok na ake cislo uctu resp. Kde to posielaju? Postou?
Dakujem

miracle25
20. nov 2024

Ahoj to by zaujímalo aj mňa, píšem koment aby mi prišlo upozornenie 🤣🍀

luciador
20. nov 2024

Žiadosť sa nedáva, ale ideš na ÚP, kde vybavujú štátne sociálne dávky a tam ti dajú tlačivo-Oznámenie o spôsobe výplaty Príspevku pri narodení dieťaťa a tam zadáš buď účet, alebo pošta 😀

autor
20. nov 2024

@luciador tak to uprimne by bolo pre mna jednoduchsie podat postou alebo elektronicky tu ziadost nez sa niekde po porode trepat na urad ci uz s dietatom ci bez neho..

kubkovan
20. nov 2024

Nikde som nič nevybavovala, prišlo mi na účet, úrady sú medzi sebou poprepájané. Ak ste poberali tehotenské, PN alebo boli ste zamestnaná dostanú sa k účtu. A ak nie k adrese sa dostanú, však oni musia mať gynekologické správy, rodný list atď., aby vám mohli vyplatiť príspevok a všade to je uvedené.

petamich
20. nov 2024

Pride na ucet kam bolo zasielane aj tehotenske/materska pripadne ina davka = ucet, ktory maju v systeme, ak nemaju tak ta pripadne vyzvu alebo ak chces na nejaky iny, tak treba podat ziadost

85miska
20. nov 2024

Tak rodinne prídavky a rodičovský príspevok ti hádam vyplácajú. To si si musela ísť požiadať. Tak na to iste číslo úctu pošlú aj príspevok pri narodení dieťaťa .