Dobrý deň. Dopočula som sa že štát bude rodinám s deťmi preplácať nejaký jednorázový príspevok. Keďže nesedím stále na mobile a pred telkou,chcem sa spýtať je to už schválené? Podáva sa nejaká žiadosť? Nechcem byť pahltná ale pri rodičáku je každý cent dobrý.
Mne sa zda, ze uz je to schvalene a dostanes ho v juli na kazde nezaopatrene dieta. Od 1.8. sa zvysuju rodinne na 30 a od 1.1. na 40
Ďakujem.
@vamajka takze 100 EUR mi príde v júni aj spolu s prídavkami ? Takze mi príde 125€?
@tatianka0000 nie 25,50 + 74,50=100 a v juli nie v juni - ak to schvalia.
@alenah31 a kedy to majú schváliť ?
@tatianka0000 v juli a ci su v tom aj pridavky zaratane to veru neviem, ale ani nikde to nie je spomenute. Je to len jednorazovy prispevok
Och, zase debata do júla a potom mesiac o tom, či už príspevok prišiel a že prišlo len 100€ a prídavky nie 🤦♀️
Pridavok 25,88 + 74,12 = 100€ v juli, ak to schvalia
@vamajka no tak ich daruj, ked sa rakto vyjadrujes. Dochodcom by sa to teraz veru zislo
@melanta nemajú si sr*ť do huby nie nasr*ť
@martinkatinka prosím vás prečítajte si lepšie čo tá pani píše neútočte
Ja som tu nechcela vyvolať hádku len som bola zvedavá..ospravedlňujem sa
@anonym Nikde neutocim, treba poriadne citat. Potom by nebolo treba ani tuto otazku, krby kazdy cital s porozumenim.
Nie je to ešte schválené. Bude to 1razovy príspevok a nebudeš si podávať žiadnu žiadosť, príde to s pridavkami