Dobry den mala by som otazku...s ex mame pojednavanie na 20teho januara ohladom vyzivneho pre malu....byvam u rodicov platim najomne ktore mame stanovene a na sud som davala aj cestne vyhlasenie mljej matky ktora pisomne potvrdzuje ze platim najomne a ze ostatne naklady mne a malej hradim sama....chcem sa spytat na papiery zo sudu kde je stanovene pojednavanie mam pisane ze mam dokladovat prijmy a vydavky kazdej soboy zojucej v spolocnej domacnosti....prosim vas ak moji rodicia s tym nechcu mat visc spolocne ,pomahaju ako vedia ale vyplatne pasky a ostatne veci mi odmietaju dat ako mam postupovat...viete my tu spolu zijeme ale ja mam svoj zivot ony svoj....a mam stanovene riadne najomnee...co mam eobit prosim?
My sme na sud vobec neuvadzali prijem rodičov.napisali sme "obaja dochodcovia" prispievam na naklady domacnosti 100e a ostatne vydavky si hradim sam( jedlo, hygiena, oblecenie a ine)
@katherine24 divne, nedala by som. Na sude by som povedala, ze nevies aky maju prijem a,ze ty prispevas tolko. Ja mam to iste. Moj sudca neprihkiada ani na blocky- tie si mozes nazhanat. Jedine kruzky a skola. Tiez davam cestne o prispievani
Keby boli otazky smerovane na prijem rodicov odpovedaj ze je to ich sukromna vec, oni nie su rodicia tvojho dieťaťa, ty a tvoje dieta máte také a take naklady, ste samostatná jednotka.oni nie su povinni za teba nieco platiť, poskytli ti strechu nad hlavou ale naklady su iba tvoje.
@cacianka toto nie je celkom tak ako pises.
Tym ze s dietatom býva v ich domácnosti, da sa to chápať tak, ze su spolocne posudzovaní
Totiz ak je doma na rodičovskej asi sudkyňa nie je ochotna uveriť ze plati najom a aj si sama vari a tak
Ona moze dat cestné vyhlásenie, ze nevie a nepozná príjmu svojich rodicov a ze hospodári sama s dcerou
@pribinak ja chapem ale ja mam stanovene pevne najomne a moja mama dala uz cestne vyhlásenie ze si hradim vsetko sama a im davam najom tak naco im je ich prijem 🤷♀️ved my mame kazdy svoje zivoty
@katherine24 ja chapem, ze ti ide o vela, ale zial takto to je
@katherine24 nie su ochotni dat ti ani vo forne cestneho prehlasenia? Nech ti spisu svoje svoje vydavky a prijmy na papier a podpisu rovnako ako vyhlasenie o najomnom