Je možné poberať dávku v nezamestnanosti a zároveň tehotenský príspevok? Aby sa nestalo ze mi dávku zrušia
@telusikk jasne, ale nechcem tam tak na rovinu prísť a vypytovať sa na to ak by mi niekto vedel poradiť tu 🤣 aby som nebola za blbú aj keď je podľa mňa normálne no ze by som si ponechala dávku keďže ju mam vyššiu.
Samozrejme, že áno.
Podla mna mozes poberat obeja. Nakolko sa da poberat napr. Tehotenske a RP zaroven. Aj nemocenske a tehotenske.
Ale ano da sa 🙂 ak mas narok na tehotenske a si na PN tak jasne ze dostanes obe davky to je dost vynimocna davka ktora sa realne kombinuje s PN
Podľa mňa tiež môžeš 🙂 ak máš odpracované, tak máš nárok na tehotenske a ak si medzitým dostala výpoveď prečo by si mala byť ukratena o podporu. Podaj si žiadosť a uvidíš 🙂
Áno ja som tak poberala 😊
@izabela181
Dobrý deň.Chcem sa spýtať nie som na PN ale na úrade práce a odtiaľ poberam davku v nezamestanosti.Mozem dostať aj tehotenske?Tak ste to mali aj Vy?
fúha, tak toto si veru nie som istá, asi by bolo fajn sa popýtať na sociálke, nie? tam by ti vedeli skôr povedať.