Ahojte, prelúskala som tú nejaké tie diskusie ale nenašla som odpoveď ktorú som hľadala, resp. by som si potrebovala overiť aktuálnosť informácií.
Ide o to že by som potrebovala navýšiť moju materskú, asi 2 roky dozadu som chodila aj na Miháliho semináre, mám kúpenú aj knihu + som si chcela zaplatiť aj členstvo u neho ale už nemá voľnú kapacitu :/ a ja už som z toho jeleň, tak dúfam že by mi tu niekto mohol poradiť, resp. objasniť 🙂
- predpoklad je že niekedy koncom 10/2021 by bol pôrod.
- pracujem v malej súkromnej firme kde mi na papieri dávajú fakt že smiešne peniaze, čiže moja materska bude minimálna.
Viem že moje možnosti sú nasledovné:
1. zamestnať sa na 90 dní v inej firme s vyšším platom - v tomto prípade ale nemôžem ísť na PN ani OČR však? Môžem sa zamestnať v inej firme na 90 dní aj napríklad ak budem napr. v 4.tom mesiaci tehotenstva? Alebo je lepšie sa takto zamestnať "chvíľu" 90 dní pred pôrodom? t.j. júl, august, september.
- bude mi materska teda vypočítaná z týchto 90 dní? áno viem, musela by som nájsť zamestnávateľa, ktorý by bol ochotný ma zamestnať a platiť za mňa odvody - tak na 90% by s tým problém nemal byť.
2. zmeniť pracovnú pozíciu v rovnakej firme- t.j. dať výpoveď z pozície napr. recepčná a podpísať novú zmluvu s novou pozíciou napr. technická podpora?? dajme tomu že od 02/2021 budem mať novú zmluvu s novým platom.
- toto ale platí asi tiež pri 90 dňoch nie? Alebo som to mala urobiť už minulého roku?
3. v práci dať výpoveď, dať sa na živnosť a byť dobrovoľne nemocensky poistená - ak chcem byť DNP musím či nemusím mať živnosť? Ako dlho musím byť DNP aby som mala nárok ? tiež 270 dní pred pôrodom?
Viem že sa tu nájdu ženy, ktoré si chceli tiež takto navýšiť materskú - poprosila by som o Vaše tipy a rady, ktorou cestou sa je najlepšie vybrať. Ktorá cesta je najjednoduchšia a najľahšia, prípadne mám aj iné možnosti? Resp. by som poprosila čomu sa vyhnúť, načo si dávať pozor a pod. - chodia kontroly, ak áno na základe nejakého tipu? Prípadne ak sa mýlim v niektorých veciach, prosím opravte ma. Ďakujem veľmi pekne.
SP prísne kontroluje všetky takéto prípady, preto schválenie MD trvá tých 60 dní, môžu aj zamietnuť
u toho istého zamestnávateľa sa neprihliada na zmenu pracovnej zmluvy, to by potom robil každý
a áno 90 dní bez PN a OČR
@fokuska dakujem velmi pekne 🙂
1. aha ,jasné, čiže teoreticky takých 5 mesiacov už by nemuseli brať ako účelové, či? a je jedno či by som mala zmluvu akurát na tých 5 mesiacov alebo na rok, alebo na neurcito?áno to je samozrejmé že tento prac.pomer treba ukončiť.
2. čiže nad touto možnosťou nebudem ani uvažovať
3. vyzerá to že cesta DNP je asi jednoduchšia, pri tejto možnosti sa asi netreba obávať či mi matersku schvália alebo nie, narozdiel od tej prvej moznosti....
a dobre ratam ak ratam že:
pri 90 dnoch "miniem menej" penazi na odovody ako pri tretej moznosti, kde zaplatím na DNP viac no matersku bude rovnaka, či, cele zle?
spočítaj si, koľko zaplatíš na odvodoch a koľko "zarobíš" na materskej a podľa toho sa zariaď
ja len dodam ze drzim palceky aby sa podarilo vsetko ako ma! 🙂
ja som tiez planovala vsetko prepocitane od hora dole, kedy zacneme, datumy, ako si co platit, kedy a kolko plus zamestnanie a zrazu po 8 rokoch "bez nehody" bum 2 ciarky a mam tak akurat narok na rodicak v mojej situacii :D
@aurorastone uuuufff tak to človeka ale že fest naserie :/ vyhodene peniaze doslova a dopismena ked to nevyslo :( ,uvidime necham sa prekvapit, ale pri nasom "stasti" sa daco s tou materskou doserie a skoncila som aj ja :D :D
@nicol2727
1. Aby sa ti pocitala materska z tych novych 90 dni, tak by to malo byt viac ako tesne 90, aby to SP nevyhodnotila ako ucelove + sucasny pracovny pomer by si musela ukoncit
2. Nestaci zmenit poziciu v rovnakej firme, to sa neberie ako vznik noveho NP.
3. DNP by si musela mat aspon 26 tyzdnov aby sa ti pocitala materska z neho.