dobrý den všetkym, potrebujem poradiť, manžel si nasiel robotu v nemecku, a musim ešte vyplniť formular E411 na rodinne pridavky. my s dcerkou žijeme tu na SK manžel v nemecku, neviem ako to spravne vyplniť, nenašiel by sa niekto kto by mal takyto formular vypisany alebo teda vypisoval niekedy dakujem pekne
ahoj, no ja som tam dnes bola a ta pani veru moc ochotna nebola, len mi povedala že is to mam vypisať a doniesť, tak neviem na koho sa mam obratiť
Mali by ti s tým pomôcť. Čo konkrétne nevieš vyplniť?
Napr to identifikacne/ poistne cislo to je to na prednej strane karticky poistenca? Alebo ci tammam dat muzovu adresu tu alebo v nemecku? Dakuje 🙂
Mne tam nepisal nic. Teda žiadne číslo. A adresu napísal tu kde má trvalý pobyt. Nie prechodnú v Nemecku, ale trvalu na SK.
Dobre dakujem velmi pekne ☺️
Nie je zač, snáď som ti aspoň trošku pomohla. Ak by si ešte niečo potrebovala, kľudne napíš.
Baby prosím Vás a vypĺňali ste niektorá aj Beih 38? Ja som teda v nemčine celkom zbehlá, ale ostala som visieť na jednej kolonke a nie a nie sa pohnúť...vedeli by ste mi niektorá pomôcť?
@bloomie hmm...tak s tým, bohužiaľ, skúsenosť nemám.
Ahoj, ja som toto riešila tiež. Vypísali mi ten formulár na UPSVR. Tam majú na tieto medzištátne veci cloveka, ktorý také rieši.