Ešte mi neprišla PNka

eliskadavidova
17. feb 2019

Ahojte babule
Chcem sa opýtať kolkateho mi pridu peniaze ked som na pn teraz mi maju prísť prvy mesiac a zatial nic stale

gerlachovka
17. feb 2019

@eliskadavidova Keď si na pn od Februára tak za Február príde až v Marci. Mne chodí cca 15teho

evittam
17. feb 2019

@eliskadavidova Od kedy si na PN, kedy si dorucila potrebné doklady do SP,.... prvých 10dni plati zamestnavatel-mas to vo vyplatnej paske. Ostatné SP záleží kedy dostali potrebne doklady. Maju dva termíny na vyplatu PN-okolo 15.a 25.v mesiaci-na účet.

klaudscha11
18. feb 2019

Velmi malo informacii si uviedla, odkedy marodis?

eliskadavidova
autor
18. feb 2019

@evittam som na pn od decembra keďže december mi platiť zamestavatel január mi ma prísť uz zo socialky odovzdala som to ešte ku koncu januára takže by mi mala uz prísť nie?

eliskadavidova
autor
18. feb 2019

@klaudscha11 marodim uz od decembra... December mi platiť zamestnávateľ a január mi ma uz prist od socialky... Papiere som poslala este na konci januára socialke a peniaze stale nikde

evittam
18. feb 2019

@eliskadavidova Čítaj co pisem. Zamestnávateľ platí len prvých 10dni. Od ktorého decembra? Kedy boli doručené doklady do SP?! Preco tu človek musi písať jasne otázky xykrat?! Ake doklady si poslala na SP, boli potvrdené od zamestnávateľa? Teda okrem prechodky?

eliskadavidova
autor
18. feb 2019

@evittam cely december mi zaplatiť zamestavatel kedze som bola 10 dni pred koncom decembra na pn od 1 januára mi ma platiť SP takze okolo 20teho januara som si vypitala papier na peniaze a zamestavatel to poslal hned na druhy den SP

evittam
18. feb 2019

@eliskadavidova Tak ti neplatil cely december. Si bola cely december na PN?! A ak to poslal ako pises a všetko je v poriadku tak by si uz mala peniaze od SP na ucte.

prettiness
18. feb 2019

@evittam asi mysli ze bola len poslednych 10 dni v decembri..

@eliskadavidova prvy vyplatny je okolo 15teho a druhy vyplatny termin je nejak koncom mesiaca takze este moze prist

evittam
18. feb 2019

@prettiness Ked myslim posledných 10dni v mesiaci tak nenapisem "od decembra"...

eliskadavidova
autor
18. feb 2019

@evittam bohužiaľ mi nic neprišlo uvidíme teda ci prídu ine dni ak nie bude najlepšie ak si skocim na socialku osobne

evittam
18. feb 2019

@eliskadavidova Na PN maju dva vyplatne terminy-okolo 15.a 25. v mesiaci. Rozhodnutie uz mas?

eliskadavidova
autor
18. feb 2019

@evittam ano mam

klaudscha11
20. feb 2019

@eliskadavidova do 25teho pockaj, ak nepride ani dovtedy tak to zacni riesit 🙂