Ešte mi neprišiel tehotenský príspevok

mojucet
22. máj 2021

Ako zistím skedy mi príde tehotenské keď už veľa ženám prišiel príspevok a mne ešte nie ?dá sa to nejak zistiť ?Ďakujem

havranka31
22. máj 2021

@mojucet a rozhodnutie ti uz prislo? Tento mesiac to uz nebude, ked tak v juni.

mojucet
autor
22. máj 2021

@havranka31 a ono keď by to malo prísť v Júni to príde aj za apríl a máj ?

izabela181
22. máj 2021

@mojucet ak príde v júni tak samozrejme príde za apríl a za máj spolu 😊 a potom v júli za jún...vypláca sa to spätne za mesiac 😊

mojucet
autor
22. máj 2021

@izabela181 Ďakujem pekne 🙂 za odpoveď 🙂

ivka21
22. máj 2021

Tiež čakam a nič 😒a to som posielala este v aprili

izabela181
22. máj 2021

@ivka21 už aj ja začínam byt nervózna, lebo dvom kamoškam v okoli sa stalo že to na sociálke stratili a museli posielať nanovo 🙈 už som tam aj volala v piatok nech mi aspoň povedia teda či vôbec evidujú moju žiadosť...tak povedali že to preveria a ozvú sa 🤦‍♀️ Tak som zvedavá či sa v pondelok niekto ozve...je mi jasne že tento mesiac mi to nepríde, kľudne mi to môžu spätne poslať aj za 3 mesiace len nech aspoň viem či tam ta žiadosť je 🤣

dmk_1
23. máj 2021

@mojucet tiez cakam, za Kosice, viem ze vacsie mesto, maju toho vela, podavala som 21.4., tak neviem, ze kolko este pockat, kym sa tam informovat, aby ma neodbili s tou 60dnovou lehotou...ked som pred rokmi ziadala o sirotske, vybavovali to 18 mesiacov, preto beriem, ze mesiac, to este asi nie je taka hrozna cakacka. Ci?

havranka31
23. máj 2021

@dmk_1 este pockaj, ja som podavala 10.4. elektronicky, rozhodnutie prislo 18.5., peniaze v maji nie, takze doplatia az v juni (pobocka Zilina). Niektorym babam prisli prve peniaze, az potom papier.

dmk_1
23. máj 2021

@havranka31 toto som si viackrat tuna precitala, najma mensie pobocky to maju sup sup, preto zatial neriesim, necakam napato na ten prispevok, len je pravda, ze aj ja som sa uz stretla s tym, ze sa ziadosti postracali.

mojucet
autor
24. máj 2021

@havranka31 a mne prišiel dnes papier ale peniaze ešte nie ;) však počkám nejak ma to nehruti len som bola zvedavá 🙂 Ďakujem

vcielkamaja
24. máj 2021

@mojucet tak ja som tiez cakala, posielala som to v aprili. V den vyplaty nic neprislo, tak som im pisala a odpoved bola, ze oni nic nedostali...akoze nechapem, ako je to mozne, lebo podla podacieho listka im zasielka bola dorucena. Tak som im poslala scan tlaciva a ze to teda nahodia, a peniaze poslu 27.5. A vyjadrenie, teda ten vymer, nemam doteraz...tolko moja skusenost