Ahojte,tie mamičky ktoré sa rozhodli ísť z jednej materskej do druhej ,ako s odstupom času hodnotíte ako to šlo? Myslím hlavne napr v práci , ak ste medzi materskými nepracovali ( v mojej práci nie je možný polovičný úväzok takže som doma 100 percent , už druhý rok , rozmýšľame však nad druhým bábätkom).
Tak premyslam ake to bude,aké sú reálne skúsenosti,ako to vnímate. Tie ktoré ste pracovali predtým v administratívne v korporácii. Neviem koľko by som bola doma s druhým bábätkom, finančná situácia nás netlačí,v práci ma nečakajú ( moj tim je zruseny) , ale mama už bude na dôchodku a viem že by mi vedela pomáhať teda keby sa rozhodnem ísť skor viem že by mi pomohla. Viem že nedá sa naplánovať ale rada si prečítam ako ste to mali vy. Počas MD som v kontakte s bývalými kolegami, chodím občas von - teda nie je to jedno kolo v domácnosti..
Ďakujem
Dve materske po sebe je dobry napad! Za mna idealne riesenie. Mat dieta nie je samozrejmost, nemusi sa vam darit.. Ja som bola 6 rokov doma s oboma detmi a som rada, ze som to tak spravila a rozhodla by som sa tak znova. Praca pocka, deti si priorita
Nezazila som osobne, ale co som videla kolegyne, podriadene, po dvoch materskych bola skoro kazda dost vytreta 🙂 v dobrom slova zmysle, proste chvilu to trva vratit sa do tempa. Ale kto bol sikovny predtym, dal sa dokopy rychlo, kto menej, tak pomalsie…