Dobry vecer, prosim poradte... nase prvorodene dieta bude mat 3 roky na buduci rok v juni... ak chcem.dostavat matersku v takej vyske ako pri prvom dietati musi sa druhe narodit do dovrsenia 3 rokov alebo staci nastupit na matersku?
.
@veverka123456 áno, musíš to stihnúť do jeho 3r. To isté mame my a tiež sa snažíme už o babo, aby som pokračovala s materskou.
Dufam, ze nevadi, pridam sa k otazke. Prosim Vas, a ak otehotniem do je troch rokov, pôjdem na PN a napriklad porodim az v jeho 3,5 roku. Vtedy aku budem mat matersku, resp. z coho mi bude ratana. viete mi poradit? Som na materskej, ale PP trva. Ďakujem velmi pekne.
Stačí ze nastúpis na materskú do 3 rokov. Ja som tak bola.
Ešte raz sa pre istotu opýtam, stihnúť porodiť druhé dieťa do 3r. alebo stihnúť nastúpiť na druhú materskú do 3r.? Lebo na tú sa nastupuje 6-8 týždňov pred termínom pôrodu... Ja mám napríklad TP mesiac po dovŕšení 3r.
@len_leninek Áno,stačí kým pôjdeš na ďalšiu materskú..resp.6 až 8 týždňov pred pôrodom ako ťa gynekológ vypíše.
Ahojte viem, ze to je uz starsia tema, ale predsa sa skusim spytat. Ako, alebo z coho mi bude pocitana materska, ked som momentalne na RD, syn bude mat 11.6.2018 3 roky a termin dalsieho porodu mam 8.9.2018? Zvysne obdobie musim vykrit PN-kou.
@veverka123456 PP trva?