chcem sa spytat a dufam ze mi niekto poradi bo som zufala..ako je to s dovolenkou pocas materskej dovolenky? myslim dov.dni ci sa rataju pocas materskej nakolko som sa pytala zamestnavatela a chcela som si preplatit z minulej materskej a on povedal ze nemam narok...ja som zasa pocula ze pocas materskej normnalne funguje zamest.dovolenka a rata sa ako keby pracovala..vie mi niektora poradit? a este mi zamestnavatel povedal ze som sla na rizikovu resp skor na matersku v tom cca 32-34tt a ze preto nemam narok....nechapem
počas materskej ti normálne nabiehajú dni dovolenky ako by si bola v práci, tak je to aj počas PNky, takže mám pocit, že sa ťa zamestnávatel snaží odr.....kať
ahoj, ja nastupujem na MD 19.6. a bude mi trvať až do konca roka a mám nárok na plný počet dní dovolenky, u nás je to 25 dní, takže si ich všetky môžem pred nástupom na MD vyčerpať. pri dcérke som si ju nevyčerpala, tak mi ju potom neskôr preplatili. počas MD ti normálne prináleží dovolenka ako keby si bola zamestnaná, tak to určite nenechaj len tak