Ahojte mamičky....chcem sa opytat či dostavate pridavky pravidelne ....ten mesiac mi neprišli a ako som si pozrela vypis tak prvy krat som dostala az po troch mesiacoch od narodenia drobca.....
@martina1406 chodia pravidelne, zalezi od toho, ako si si vybavila po narodeni, oni nechodia automaticky....
@martina1406 prepočty sa nerobili, zavolaj na upsvar a spýtaj sa.
chodia vacsinou spolu v jednej platbe s rodicakom.... tie po 3 mesiacoh by ti mali spatne preplatit - neprisli ani dodatocne?
@jasminet nie neprislo mi nic dodatocne papiere mam v poriadku....pride mi rodicak a par dni na to pridavky no ten mesiac nic a ako som zistila tak ani prve tri mesiace....nejak som to nesledovala
@martina1406 ktory TEN mesiac? treba volat priamo na urad a pytat sa priamo pracovnicok. hlavne si treba pozriet vsetky vypisy ci naozaj neprisli
Nejake divne, mne chodil spolu s rodicakom, ked rodicak skoncil, chodi nadalej
nemoze to byt tym ze beries matersku a tu plati soc. poistovna anie urad prace tak preto to nechodi spolu ... peniaze chodia mesiac pozadu takze 1/2017 pride az v 2/2017
@jasminet prave ze som si pozrela vypis odkedy sa mala narodila a prve mi prisli az tri mesiace po jej narodeni....od decembra beriem rodicak to mi pridavky prisli no teraz v januari nie.....skusim.zavolat a zistit co sa deje....kes mi to aj spetne vyplatia budem rada...kazda korunka sa zijde🙂
ahojte dievcata prisli vam rodicovske pridavky.vzdy chodia 15 a dnes stale nic
mam tu na mk objednavku a cakam co to uhradim a stale nic nechodi ☹
chodia mi každý mesiac pravidelne