Ahojte ženy chcem sa spytat ci dostanem tento mesiac rodicovsky príspevkov a aj materskú ak som 7.7.2020 podala žiadosť?
Takze tento mesiac dostanem peniazky? Kolko to robi spolu?
Uz ked som otehotnela tak som uz nepracovala
Mam narok a doostanem aj cely rodicovsky vsetko mam poriadku len sa pytam ci som to stihla si ziadost podat a ci este dostanem tento mesiac peniaze
@vivi334 najskor nie.
Dávky sa vyplácajú do konca mesiaca nasledujúceho po kalendárnom mesiaci, za ktorý sa materské vypláca (ak sú doklady doručené včas). Do osmeho v mesiaci by to este mali spracovat. Tak materska za jun by mala prist este teno mesiac, ale to Vam nikto nezaruci. Hlavne v tejto situacii, ked maju na SP navyse robotu.
ale rodicovsky dostanete za jun urcite, tak ako vzdy.
@balkica nejake divne.. este pred tromi dnami sa bala, ze bude tehotna, a teraz chce ziadat uz o materske? V kazdom pripade, nedostane, kedze pocas otehotnenia nebola zamestnana, takze uz nie je v ochrannej dobe...
@miskooo1987 tvrdi, ze dostane, tak sa nejdem hadat 😀
@miskooo1987 ja som porodila len minuly mesiac vies moj zlaty a ta tema co bolo vcera sa stalo iba predvcerom takze poriadne citaj a v tej predoslej teme som jasne napisala ze jedno dieta uz mam treba otvorit oci
Pravdepodobne mi hovorila na sociallke ze dostanem ale teraz neviem ci aj materskú alebo len rodicovsky
@vivi334 takze mas len jedno jedine? tak dostanes bud matersku (asi nie, kedze si nebola zamestnana), alebo skor len rodicovsky...
v juli isto nie, najskor v auguste - so spatnym vyplatenim
Podala si žiadosť o co? O rodicak nie? No matersku dostanes asi teraz za 7 dni a rodicak by som sa nespoliehala.. To skor v auguste
@vivi334 ak ti netrval pracovny pomer ked si otehotnela narok na matersku mat nebudes..
Ci ty si len teraz ziadala o matersku? No ak nemas narok tak si poziadas o rodicak az po narodeni dietata
@vivi334 ak ste 7.7podali ziadost o matersku tak dostanete alikvotnu ciastku materskej a cely rodicak na prve dieta.