Ahojte,
Na začiatku povedala že máme čas, potom prišiel ten covid , potom som dostala termin ale bola som v nemocnici a teraz som dostala termin na konci mesiaca a neviem či do konca to vydržíme spolu.
Povedala som aby tu pečiatku aspon my dala, ale tak som dostala termin bohužial.
čo má zubár spoločné s príspevkom pri narodení dieťaťa?
@krisztina004 len kontroly u gynekologa sa beru, od zubara nepotrebujes nic.
@krisztina004 peciatku od zubara v tehotenskej knizke nepotrebujes - nie je na skodu prehliafka, ale potrebna nie je.
Prispevok by si nedostala vtedy, ak by si nenavstevovala gynekologa od 4m tehotenstva
Nie je povinna, vyplatia ak si chodila na poradne.. Ja som zubara nestihla lebo som predcasne porodila a vyplatili ;)
No lebo gynekológ my vravel aby som išiel aj k zubárovi aj k obvodnému lebo potrebujem pečiatku. A myslela som že keď pečiatku od zubára nebudem mať, nedostabem ani tie peniaze.
@krisztina004 nie, neboj. Dostanes.
@krisztina004
Gynekológ trepe.
Nepotrebuješ ani od zubára ani od obvoďáka.
@krisztina004 ja som bola len u detskej a u obvodného, potom som už nebola nikde lebo covid, ale nie, nepotrebuješ pečiatku kvôli peniazom! To je len kvôli tomu, že ako tehotná máš nárok na dve prehliadky u zubára!
to asi povedal preto lebo zuby dostavaju zabrat a preto su aj dve prehliadky a napriek tomu sa na to dost kašle
ale ty potrebuješ len potvrdenie pečiatku od gynekologa
to že gyn na tom trvá nema opodstatnenie
ved si nájdi podmienky na tento prispevok na google
Aj mne to gynekológ odporučil ale nešla som a v pohode nikto nič neriešil... Nemusíš sa vôbec báť zubár nemá s tým príspevkom nič spoločné
Ďakujem! 🙂
dostanes prispevok aj bez peciatky. to s tym nic nema.