Dobry vecer,chtela by jsem se zeptat jestli nekdo nevi jak se vyplaci rodicovsky prispevok.Mala mela 22.januara 3 roky.dostanu jeste ted ve februari za januar?Musim se nekde hlasit je o pridavek na dieta a nebo přidá automaticky.Protoze jeste mi neprisel.dekuji za rady
To jsem vypsala papir ze je mala ve skolce.Je mi to divne,protoze mi to chodi na ucet a stale mi neprisla ani sms o pohybe na uctu a ani na internetbengingu stale nic
@elinka2201 maju cas. este ani ja nemam rodicak
Dekuji za radu,uz jsem rozmyslela jestli jim volat a nebo tam zajet.Tak uvidim jeste do konce tydne a pak budu resit.dekuji jeste jednou 🙂
Tento mesiac príde rodicak 15-16.2 , už to tu bolo viackrát pisane
Děkuji za rady.Bylo mi to divné,protože jindy už býval už 13. na učtě
@elinka2201 já teda nevím, ale 13. v měsíci jsem ho měla za poslední rok 1x, potom 1x před vánoci asi 9., jinak 14.-15., někdy i 16., takže určitě je ještě času dost 🙂
No asi mají tento měsíc čas,protože ani švagrina nemá,ani její sestra.Takže je chyby někde na sociálke.Ale i tak děkuji za rady
@elinka2201 nikde není chyba, výplatní termín bývá 14.-16. podle toho jestli to vychází na víkend nebo je to uprostřed týdne a ze zákona na to mají čas do konce měsíce 🙂
@elinka2201 ziadna chyba, maju cas do konca mesiaca ;)
@elinka2201 ako spomínajú @katriona1 a @veronikaszabova, majú čas do konca mesiaca, a to, že vždy býval 13teho, tak ja neviem, pochybujem, mne vždy nabehli buď 14-15teho. 13teho je zavčasu.
@elinka2201 Chyba nie je nikde- ako tu už bolo napísané. A už vôbec nie na SP - SP nemá s RP nič spoločné.😉
ano, dostanes. ale, ak si na UPSVaR nenahlasila, kde sa dieta nachadza, mozu ti pozastavit vyplatu pridavkov