Ahojte mala by som jednu otazku ohladne rodicovskeho prispevku dieta bude man 7.5 ..3 rokov a v juni dostanem posledny rodicovsky ale za cely mesiac maj alebo len za tych 7 dni ??
@alenah31 takze cely prispevok tych 236e??
Za celý mesiac 😊
@davidkristian áno
dakujem velmi pekne 🙂
Rodičovský príspevok je 214.70 €
@bibiankaka ano ale spolu s prispevkom a dieta je tych 236 aj daco
Ano s pridavkom na dieťa je to toľko. Ja len kvôli tomu aby si iné namičky nemysleli že niekto má 236 a ony len 214 🙂
@bibiankaka ja som si asi dva mesiace dozadu myslela, ze rodicovsky príspevok je 236€. Bola som sa na úrade pýtať, že prečo mi stopli rodinne pridavky 😂. Pani mi to vysvetlila, že chodia spolu s rodicakom.
@tinak25 tak presne kvoli tomuto treba uvadzat veci na pravu mieru 😁
@bibiankaka to fakt je RP 214,70€? 😞
Ahojte chcela by som sa spýtať že kedy sa bude vyplácať rodičovský príspevok ?
@dada200 je to smutné, ale bohužiaľ je to pravda
veru smutne aj ked zvysia tak iba o par centov ☹
@bibiankaka
@davidkristian kiež by si naša vláda brala príklad od západnych susedov .
@alenah31 a keď môj syn má 1.3.2018 tri roky bude mi v marci vyplatený rodičovský príspevok ?
@larosabigi ano, v aprili za marec.
@alenah31 ďakujem 😍
Rodicovski prispevok vam viplatia este ej ked ma vase dieta tri roki este mesiac potom dostanete ako mesiac pozadu
Dievcata neviete - od 2.2. som na druhej "retazovej materskej dovolenke" cakam ze zo Soc. Poist. mi ohladne toho pride info aby som mohla odniest papier na pozastavenie rodicovskeho na UPSV. Ale rodicovsky mi samozrejme nabehol vcera a zo SOC POIS mi zatial neprislo nic. Cakala som prave ze mi materska nabehne a rodicovsky budem musiet vratit. Myslite si ze prva materska nabehne az buduci mesiac?
@ritak presne tak. Teraz ti prišiel RP za január. Dokonca ti príde ešte jeden v marci - za február (1.2 si bola stále na RP takže ti príde ešte jeden celý ) 🙂
@bibiankaka fuuhaa tak to by bolo super 😉 Dakujem za odpoved
Ahojte baby.mam jednu otazku ohladim prechodu z materskej na rodicovsku dovolenku. V praci mi povedali ze nemusim nikam chodit ze vsetko bude automaticky.ale po precitani par clankou a neistote som zistila ze nemusim ist len do socialnej poistocne ale na urad prace ano podat ziadost. Prosim neukamenujte ma je to moje prve dieta a kazdy mi povedal nieco ine. Prosim poradte ako to je aby som stihla podat ziadost! Dakujem za odpovede
@davidkristian za celý mesiac...je to príspevok - príspevky za vždy vyplácajú ako celok.