Dostane môj zamestnávateľ nejaké informácie o tom, že poberám tehotenské?

12. sep 2021

Dostane môj zamestnávateľ nejaké informácie o tom, že poberám tehotenské? Či sa to dozvie až vďaka môjmu oznámeniu o nastúpení na MD?
Som totiž na RD so starším, pri nástupe na MD budem ešte stále. Nerada by som však bola, keby sa o mojom tehotenstve dozvedela šéfka skôr, ako je potrebné (je veľmi klebetná a pozná veľa ľudí z môjho okolia)

malinoismum
12. sep 2021

Nie. Nemá ako.
(Iba ak by chýbali info o mzde, môže si údaje SP doziadat)
- od gynekológa zanesies žiadosť po skončení 13 tt rovno do SP. (Pripadne podáš elektronicky 😊❤️🤝)

lienka.7
12. sep 2021

Nie. Toto si riesis ty, bez zamestnavatela...

ikonica
12. sep 2021

Ale moze sa to dozvediet... Zo mzdoveho budu asi pytat predpokladany prijem...

ajka0207
12. sep 2021

U mňa sociálna poisťovňa kontaktovala zamestnávateľa, lebo že potrebujú moju predpokladanu mzdu.

autor
12. sep 2021

Fuu, no tak to som zvedavá teda 🙈

malinoismum
12. sep 2021

Pozri, aj keď je šéfka klebetná…
Po prvé, si myslím, že aj tak si SP podľa mna nič zisťovať nebude… Pokiaľ áno, nuž máš možnosť pokecať si s ňou, že si nepraješ, aby to šírila. Snáď pochopí…

- A ak nie, úprimne.. - po 13 tt si už prakticky v 4. Mesiaci 🤷🏻‍♀️
“naveky vekov” by si to v tajnosti neudržala aj tak…
A ešte úprimnejšie, naozaj si nemyslím, pokiaľ teda niesi nejaká verejne známa osoba, že by z toho bol verejný škandál 😂🤝👍🏼

lilinka88
13. sep 2021

Pokiaľ si na RD a aj celý minulý rok si mala MD a RD,tak bude SP kontaktovať zamestnávateľa kvôli predpokladanemu vymeriavaciemu základu

autor
13. sep 2021

@malinoismum Tak som to nemyslela 🤣 ale ešte to nevedia svokrovci napríklad, priateľ im to neviem kedy chce povedať a nerada by som potom bola ja za tú najhoršiu 🙂 a viem, aké reči porobila pri prvom tehotenstve, preto sa obávam už toho čo bude teraz 😃

malinoismum
13. sep 2021

Nebojkaj pochopí to ;)

autor
13. sep 2021

@malinoismum Uvidíme čo z toho bude, ďakujem 🙂

autor
13. sep 2021

Ďakujem vám za odpovede ❤️