Dostane môj zamestnávateľ nejaké informácie o tom, že poberám tehotenské? Či sa to dozvie až vďaka môjmu oznámeniu o nastúpení na MD?
Som totiž na RD so starším, pri nástupe na MD budem ešte stále. Nerada by som však bola, keby sa o mojom tehotenstve dozvedela šéfka skôr, ako je potrebné (je veľmi klebetná a pozná veľa ľudí z môjho okolia)
Nie. Toto si riesis ty, bez zamestnavatela...
Ale moze sa to dozvediet... Zo mzdoveho budu asi pytat predpokladany prijem...
U mňa sociálna poisťovňa kontaktovala zamestnávateľa, lebo že potrebujú moju predpokladanu mzdu.
Fuu, no tak to som zvedavá teda 🙈
Pozri, aj keď je šéfka klebetná…
Po prvé, si myslím, že aj tak si SP podľa mna nič zisťovať nebude… Pokiaľ áno, nuž máš možnosť pokecať si s ňou, že si nepraješ, aby to šírila. Snáď pochopí…
- A ak nie, úprimne.. - po 13 tt si už prakticky v 4. Mesiaci 🤷🏻♀️
“naveky vekov” by si to v tajnosti neudržala aj tak…
A ešte úprimnejšie, naozaj si nemyslím, pokiaľ teda niesi nejaká verejne známa osoba, že by z toho bol verejný škandál 😂🤝👍🏼
Pokiaľ si na RD a aj celý minulý rok si mala MD a RD,tak bude SP kontaktovať zamestnávateľa kvôli predpokladanemu vymeriavaciemu základu
@malinoismum Tak som to nemyslela 🤣 ale ešte to nevedia svokrovci napríklad, priateľ im to neviem kedy chce povedať a nerada by som potom bola ja za tú najhoršiu 🙂 a viem, aké reči porobila pri prvom tehotenstve, preto sa obávam už toho čo bude teraz 😃
Nebojkaj pochopí to ;)
@malinoismum Uvidíme čo z toho bude, ďakujem 🙂
Ďakujem vám za odpovede ❤️
Nie. Nemá ako.
(Iba ak by chýbali info o mzde, môže si údaje SP doziadat)
- od gynekológa zanesies žiadosť po skončení 13 tt rovno do SP. (Pripadne podáš elektronicky 😊❤️🤝)