Ahojte nabehla mi dnes materska.. (rodicovsky prispevok?) no 245e malo sa od januara zvysovat.... Neviete ako to je? Dakujem
ja zasnem 🙂 🙂 🙂 tak materska či rodičovský príspevok 🙂 🙂
Teraz si dostala este decembrovy
😭😭😭😭
keby ludia trochu rozmýšlali hned by tu bolo menej zbytočných otazok...
@klarissa25 ani rozmyslat netreba, staci mat otvorene oci 😅
Dakujem
Tieto dávky sa vyplácajú ako ? Do predu či aktuálne spätne či ako ?
Materská ? Či Rodicak či čo to PN ?
@klarissa25 inak milion ten tu uz o tom je. Plus za 5sekund by to zistila na googlovi
@veronikaszabova to je jasné ale keby aj trošku pohli rozumom že je to vyplacane pozadu tak by ani hladať nemuseli nič...
@klarissa25 len oni niektori nemaju cim rozmyslat zjavne..
Bozee prve decko 21 rokov... Nemoze byt každý múdry.. A nevyspatost robi svoje... Vy mate uz asi viac deti a a uz ste asi stare a tym aj rozumovo dalej.. Takze ja som uplne zabudla nato ze mesiac pozadu... Velkaa vec sa trz stala???? Ze to tu hned komentujete???stacilo by normalne odpisat a nie mudrovat pizdii
A co sa tyka toho rodicovskeho prispevku tak ja tomu proste hovorim "materska".. Ale sak niektore nechapu aj ked sa robia mudre... Preto rodicovsky prispevok bol v zatvorke bozeeeee
Keby som to čítala tak asi sa tu nepytam....?!!!
@mira2222 trepnes koniny (RP,MP)... pytas sa veci, ktore patria k fin.gramotnosti... a este sa aj budes paprcit? 🙈
@veronikaszabova kedy ti deti večerajú? Bože asi že som myslela raňajky!!. Len ja hovorím raňajkám, "večera" tak láskavo nerýp!!
Kaslem nato lebo namiesto toho aby ste normalne odpisali iba vy musite okolo toho komentovat a mudrovat... 🙈 🙈
@kikus985
Tak vies, bude sa vyhovarat na vek
baby uznavam, je dovod na kritiku. ale pravdou je, ze drviva vacsina hovori, ze som na "materskej" a myslia tym na rodicovskej .... staci osveta, netreba hned zhadzovat. (mna skor nasiera, ako si tymto vladna garnitura kupuje mamicky :(
Ten dostanete az vo februari za januar....