Ahojte dostal už niekto rodicovsky lebo podľa tejto tabuľky je vraj dnes....
@michaelavikinka áno.. v diskusii píšu baby,že začali nabiehat
@jankabenji môžem poprosiť v akej diskusii lebo mne ma prísť prvý krát na účet predtým som mala šekom.
@michaelavikinka https://www.modrykonik.sk/forum/rodicovska-dovolenka/nabehol-vam-na-ucet-rodicovsky-prispevok-materska-2/ Tu si baby každý mesiac píšu ci už nabiehaju
@jankabenji ďakujem krásne
Este nie mne bezne chodi az 16 snad dojde v piatok
preboha, úrad nie je Váš zamestnávateľ, že musí dodržať výplatný termín. Peniaze sa vyplácajú od 14. do 16. v mesiaci na účet, od 18. do 27. poštou. Záleží od banky, ako peniaze podrží. Niektoré pripisujú hneď, niektoré neskôr. Ak nabehnú skôr, super. Len prosím nevyvolavajte hneď dnes, že ste nedostali peniaze a iným už prišli. Ak neprídu do 16., až potom volajte.
@perdiem ja som nikde nevolala a ani nevolam ja som sa len pýtala ze kedy chodí na účet lebo predtým som brala na sek a zabudla som sa ich opýtať keď som bola zaniesť číslo účtu a tu tabuľku som našla na nete tak zato som sa pýtala ci to chodí podľa toho. Pekný deň
@michaelavikinka - nie nechodí mi to podľa tejto tabuľky. Vždy nabehnú 16. skôr iba keď je sviatok alebo víkend. Ale takto skoro ako v tejto tabuľke mi teda nikdy neprišli. Ja očakavam že prídu 15. v piatok
@michaelavikinka neriad sa touto tabuľkou , podľa nej mi prišiel rodicak asi len raz co som zbežne pozrela. Dva tri dni viac a určite ti pride
@michaelavikinka áno dosiel
To ľudia 2-3 dní pred "výplatou "nemajú z čoho žiť,že tak vyčkávajú ?
@snowflake07 - nuž určite sú aj rodiny kde už vyčkávajú lebo tie peniaze im pokryjú dôležité výdavky.
@snowflake07 keby ste čítali vyššie koment tak sa tam dočítate že beriem prvý krát na účet tak preto sa pýtam...
@sasanka605 už mi je to jasné čítala som vo fóre že nieje vždy tak ako v tabuľke predtým som brala na sek ale ako vidím tak tu sa nemôžem ani opýtať lebo niektoré ženy sú veľmi dôležité 😀 lebo už im to vadí
Nám nabieha na účet vždy 15steho v mesiaci. Ak to pripadne na víkend alebo sviatok, tak nabieha väčšinou na najbližší pracovný deň po 15stom.
@michaelavikinka dnes už nabehol,mám ČSOB...inak je pravda,že väčšinou toho 15teho...tento mesiac sa poponáhľali
@michaelavikinka ak máte FB tak sa dajte do skupiny prišiel už rodičovský
@michaelavikinka nebolo to adresované vám priamo, ale všetkým diskutujúcim
Áno prisiel
@michaelavikinka ano vcera nabehol
@michaelavikinka nič mi neprišlo