Dokedy sa poberá rodičovský príspevok?

sloto
19. feb 2012

Ahojte mám otázku. 20.2.2012 bude mať malá 3 roky, to znamená že mi bude končiť nárok na rodičovský príspevok. Chcem sa však opýtať, kedy ho posledný krát dostávam? Pretože teraz vo februári som ho ešte nedostala.... Nemala by som posledný krát dostať rodičák v marci za február?

traktor
19. feb 2012

@sloto posledny krat dostanes v marci..ak ti teraz este neprisl, urcite pride v pondelok..teraz viacerym babam meskal

miskax2
19. feb 2012

@sloto ano presne ako vravis rodicak sa vyplaca mesiac dozadu cize za februar v marci. ja by som sa sla spytat na socialku preco ti neposlali peniaze ked je to vyplacane spatne....... ☹

sloto
autor
19. feb 2012

dakujem vam za odpovede, pockam teda este do zajtra a ked tak sa zbehnem opytat....

stanka77777
20. feb 2012

Ahojte, dávam vám do pozornosti články o materskej a rodičovskej dovolenke, v ktorých je množstvo potrebných informácií a cenných rád k problematike materskej a rodičovskej dovolenky a ku všetkému, čo s nimi súvisí. V druhom z nich je samostatná kapitola venovaná rodičovskému príspevku.

Tu sú linky na vyššie spomenuté články:

http://www.najpravo.sk/rady-a-vzory/rady-pre-ka...

http://www.najpravo.sk/rady-a-vzory/rady-pre-ka...

lusylusy
2. okt 2012

Ahojte chcem sa opytat mam syna ktori v septembri nastupil do mat. skolky 3 roky bude mat v januari prvy mesiac mal adaptacny rodicovsky prispevok budem dostavat do januara pokial dovrsi 3roky aj ked bude navstevovat skolku normalne? poradte mi prosim Dakujem

uci
3. okt 2012

ahojte, neviete nahodou, co tak moze teraz upsvar oznamovat doporucenym listom? dosla mi dorucenka, tak zatial neviem ci sa mam znepokojovat alebo co...u mna ziadna zmena nenastala, tak ma napadlo jedine zeby uz zvysili ten prispevok o tych par euro? ale sa mi zda ze to malo byt az od januara 2013, nie? ma porazi kym sa dostanem na postu lebo od uradov sa veru neda v doporucenych listoch nic dobre cakat 😖

angelina39
16. jan 2013

Dobry den chcem sa iba opytat ak vie niekto,,,moj syn bude mat 3rocky 28 januara a nedostala som rodicovsku iba rodinne davky 45 za dve deti,,,,dokedy by som mala dostat?uz v januari nie?vsak este nema 3 roky,,,,,date mi niekto vediet dakujem

jarmila1977
16. jan 2013

ahoj
@angelina39 rodicovsky by si mala dostat este aj vo februari.ten sa vyplaca spatne-za januar.

angelina39
16. jan 2013

dakujem pekne,,,,dufam ze nezabudnu alebo mam zavolat na urad?a rodicovske neni podlzene na 6 tyzdnov?

seuska
15. máj 2013

Ahojte baby. Chcem sa opytat. 9.aprila 2013 mala dcerka 3 roky. Dnes je 15. maja a mne prisiel na ucet cely rodicovsky prispevok. Ako to je? Chodi len alikvotna ciastka za tych par dni a je to teda omyl, alebo chodi za cely mesiac hoc je dieta narodene aj prveho dna v mesiaci? Este jedna infoska, podala som si ziadost o predlzenie RP z dovodu nepriazniveho zdravotneho stavu dietata, ale zatial mi neprislo z UPSVaR nic. Je mozne ze ho mam schvaleny a kvoli tomu mi prisiel cely RP v maji na ucet?

maznacik007
15. máj 2013

@seuska to mas este RP za april, vyplaca sa v plnej sume aj ked sa dieta narodi prveho a pozadocne za jeden mesiac...

neznamena to ze mas schvalenu predlzenu RD ... to ti este pride ci ano ci nie...

seuska
16. máj 2013

maznacik007 dakujem pekne, uz som mudrejsia.

bertik159
19. aug 2013

ahojte baby!!! chcem sa opytat?mala ma 26.augusta 2013 ma 3 roky este ci mi pride rodicovsky prispevok?a kedy vlastne konci vyplatenie rodicovskeho prispevku?? dakujem 😖