Zdravím mám takú otázočku. Bolo mi poradené že sa mám pripoistiť ak chcem mať najvyššiu možnu materskú. tak som aj urobila a platím cca 50€ mesačne. Otázka znie, či sa mi to oplatí, kedže som policajtka a som posudzovaná podla nášho zákona...v Poisťovni som o policajnom zbore povedala a bez problémov ma pripoistili. Neviem či mi budú len doplácať do najvyššej, alebo budem dostávať dve materské? to asi nie... prosím nejakú odpoveď...Ďakujem!
ja mam muža policajta a myslim že sa ti to moc neoplati,lebo čo viem tak policajti maju aj PN platenu ako keby chodili do prace takže z toho by ti vyratali aj matersku.nie?
preco si platis tak vela? ved ak si zamestnana, tak da dobrovolne plati len z rozdielu medzi maximalnym VZ a tvojim hrubym platom, a z toho 4,4%
Takže aj ja som v PZ a budeš dostávať dve materské, pretože Ti budú platiť za dobu aká je tých 34, či koľko týždňov zo zboru a keď si platiš dostaneš aj tých 690€ každý mesiac k tomu za tých neviem koľko týždňov a potom budeš dostávať asi RD a to je tých vyše 190€... Takže "solinkarka" žiaľ, zas majú výhodu policajti a policajtky, tak to je, trebalo vedieť, začo sa vyučiť :DDD a máme obrovskú výhodu, takže ked si to platíš a nezrušia DNP budeš takto dostávať a nepočúvaj rady škodoradostných a závistlivých ľuddííí :D ...... sme v práve :D
@ingulka85 prave arogantnym a nadradenym sposobom vyjadrovania v svojom prispevku ukazala, preco maju ludia taketo "policajtky" radi. A chudaci skutocni Policajti, ked im robi taku kraaasnu reklamu 😒 Evidentne je tvoje povolanie pre teba poslanim, nie len tahanim vyhod zo systemu, vsak 😲
myslim ze dve dostavat nebudes 😉 to by chcel potom kazdy, nie len policajtky 😀