Dobrovoľné pripoistenie a výška materskej dovolenky

lucwika
5. nov 2011

Zdravím mám takú otázočku. Bolo mi poradené že sa mám pripoistiť ak chcem mať najvyššiu možnu materskú. tak som aj urobila a platím cca 50€ mesačne. Otázka znie, či sa mi to oplatí, kedže som policajtka a som posudzovaná podla nášho zákona...v Poisťovni som o policajnom zbore povedala a bez problémov ma pripoistili. Neviem či mi budú len doplácať do najvyššej, alebo budem dostávať dve materské? to asi nie... prosím nejakú odpoveď...Ďakujem!

solinkarka
5. nov 2011

myslim ze dve dostavat nebudes 😉 to by chcel potom kazdy, nie len policajtky 😀

bubinko83
5. nov 2011

ja mam muža policajta a myslim že sa ti to moc neoplati,lebo čo viem tak policajti maju aj PN platenu ako keby chodili do prace takže z toho by ti vyratali aj matersku.nie?

liz_lemon
5. nov 2011

preco si platis tak vela? ved ak si zamestnana, tak da dobrovolne plati len z rozdielu medzi maximalnym VZ a tvojim hrubym platom, a z toho 4,4%

ingulka85
5. nov 2011

Takže aj ja som v PZ a budeš dostávať dve materské, pretože Ti budú platiť za dobu aká je tých 34, či koľko týždňov zo zboru a keď si platiš dostaneš aj tých 690€ každý mesiac k tomu za tých neviem koľko týždňov a potom budeš dostávať asi RD a to je tých vyše 190€... Takže "solinkarka" žiaľ, zas majú výhodu policajti a policajtky, tak to je, trebalo vedieť, začo sa vyučiť :DDD a máme obrovskú výhodu, takže ked si to platíš a nezrušia DNP budeš takto dostávať a nepočúvaj rady škodoradostných a závistlivých ľuddííí :D ...... sme v práve :D

suem
8. nov 2011

@ingulka85 prave arogantnym a nadradenym sposobom vyjadrovania v svojom prispevku ukazala, preco maju ludia taketo "policajtky" radi. A chudaci skutocni Policajti, ked im robi taku kraaasnu reklamu 😒 Evidentne je tvoje povolanie pre teba poslanim, nie len tahanim vyhod zo systemu, vsak 😲