DO koľkých dní od podania žiadosti o prídavky dieťa z Rakúska vyplácajú peniaze ?

ni_kolka_ta
12. okt 2019

Baby ahojte. Je tu niektorá ktorá poberá prídavok na dieťa alebo materskú z Rakúska? Mna by zaujímala len taká vec že do koľko dni vyplácajú korunky od podaní kompletnej žiadosti. Cakam už mesiac a stále nič 😔

veronikaszabova
12. okt 2019

@ni_kolka_ta pozri si ostatne temy. Niektore cakaju aj rok

liz_lemon
12. okt 2019

korunky? uz davno mame my aj Rakusania Euro

0silvia0
12. okt 2019

@liz_lemon 🤭

lula313
12. okt 2019

Ja som podala žiadosť vo februári na pridavky(dieťa aj ja mame TP v AT a ešte má nikto nekontaktoval a nič neposlali)

sussana29
12. okt 2019

@ni_kolka_ta Rodinne pridavky poslali do 4 mesiacov a doplatok rodicovskeho sme vybavovali asi 8 mesiacov, lebo im stale nieco chybalo a ked uz mali vsetko, tak dalsi pol rok sme cakali na schvalenie (teda 14.mesiacov spolu).

ewell13
12. okt 2019

Cakaj tak pol roka na pridavky a az potom vybavuju rodicovsky a ten tiez minimalne pol roka
Mam znamu ktora caka uz2roky

ni_kolka_ta
autor
13. okt 2019

Fuuuuu tak toto ste má ako dostali teraz 😳😳😳😳
A to som si myslela že už cakam dlho že tentomesiac mi určite prídu 🙏🏿

lula313
13. okt 2019

@ni_kolka_ta vôbec nie, ja som riešila podanie ziadosti cez jednu pani a tá má upozornila, že teraz sa caka rok a mám to potvrdené aj od ďalšej

zuzanatomasova
30. okt 2019

@lula313 prajem pekný deň riešim už dlho tieto veci a už som s toho zúfalá. Prosím nemáte kontakt na niekoho kto rieši tieto veci v rakúsku?

lula313
30. okt 2019

@zuzanatomasova mne podávala žiadosť tato pani, na fb mala výborne referencie, urobi aj preklady a cenovo je v pohode, jedna mi dala 3 násobnú cenovú ponuku

zuzanatomasova
2. nov 2019

@lula313 ďakujem pekne za kontakt určite sa jej ozvem...