ahojte, viete mi poradit, ci je nejaky termin, do kolko dni po skonceni materskej treba poziadat o rodicovsky prispevok? Ci to bude v pohode, ked poziadam aj o 10dni po skonceni, ak sa skor na urad prace neviem dostat? A este otazka, posielali ste niekto ziadost postou? je to tiez uvedene ako jedna z moznosti, aj ked tomu celkom nerozumiem, kedze v pozadovanych dokumentoch, ktore treba dolozit, je aj original rodneho listu a ten im asi tazko niekto posle.
vsak nemusis tam osobne ist, to vybav mailom alebo postou a mas, to stihnes aj nacas si myslim a uz uvidis, ci ti budu kazat, aby si prisla aj osobne potom alebo nie.
Mne sa zda, ze 6 mesiacoch zanika narok na davky. Aspon pri rodicovskom prispevku to tak je
@petamich
@vierkaa0
@ikonica a mailom ste to na aku adresu posielali? Pre bratislavu som nasla nasledovne kontakty a neviem kam to poslat. Patrim do bratislava IV.
https://www.upsvr.gov.sk/ba/kontakty-1.html?pag...
@hanaxxx ahoj, ja som posielala k prvému dňu ako mi vznikol naň nárok. Posielala som poštou, a prosím pekne teta z UPSVaR mi volala po 2-och mesiacoch že mám poslať jeden papier (stačí fotka) že ide spracovať moju žiadosť 🙈