Ahojte, chcela by som sa vrátiť znova na strednú školu. Zo školy som musela odísť kvôli tehotenstvu potom som sa už nevrátila. Tým, že idem znova od prvého ročníka musim chodiť 2-3 týždne na denne štúdium a potom dám žiadosť o individuálne štúdium.
Prídem o rodičovský príspevok ak budem chodiť tých pár týždňov na denne štúdium? Neviete ako postupovať v takejto situaci ? Ďakujem
@tanduliatko o RP neprídeš ani keby chodíš denne celý rok 🙂
Ďakujem Vám 😊😊😊
Ja som 4rocnik mala denne už s malou a rodičovsky príspevok som normálne dostávala 🙂
Ahoj, neprídeš oň 🙂 ja mam denné štúdium na VŠ a dostávam rodičovský.
Super 😁😁😁😁 Tak toto mam konečne vyriešené 😊 ešte musim od nejako lekára získať potvrdenie otom, ze nemozem chodiť na denne štúdium. Sú 2 podmienky na individuálne štúdium.
1. Tehotenstvo
2. Potvrdenie od lekára ( odborná ambulancia )
@tanduliatko To je čo za hlúposť. Ja mam individuálne a dôvodom je ranné materstvo. Davala som so žiadosťou o IŠP aj kópiu rodného listu dieťaťa. Veľmi smutné ak majú na tej škole len tieto dva dôvody.
Ja som tak isto mala individuálne štúdium z dôvodu rodičovstva... A to som chodila na strednú cirkevnú 🤔
Netuším čo majú za pravidlá 🙄 bolo len povedané, to ze som uz na materskej sa neráta. Ja idem vlastne na inú školu od 1 ročníka, možno preto
Plus musim dat vypoved v práci aby som mohla nastúpiť
@tanduliatko o RP neprides