prosim vas, dcerka bude mat v juli 3roky, mala by som nastupit do prace. do statnej skolky mi ju v juli a v auguste nezoberu, dufam ze od septembra uz ano. Otazka mozem ist na pandemicke osetrovne? kvoly kapacite skolok a aj obavy z pandemie. Dakujem za radu.
A nevieš sa dohodnúť s nejakými súkromnými jaslami /školkou ze by ti ju prijali na tie dva mesiace...aspoň papierovo?
A potom jedine ísť na pn alebo OCR s nejakou chorobou...inak netuším.ako by som to riešila...babky pracujú...dovolenky toľko niet...
Ona to mysli dobre, len sa nespisovne vyjadruje... Ale hovorovo sa bezne pouziva aj takato vazba, ktora ale moze byt nespravne interpretovana.
Teda nie ze zamestnavatel musi suhlasit, ale ona musi ziskat suhlas zamestnavatela.
PS: V juli uz urcite nebude ziadna pandemicka OCR, kedze kapacitne obmedzenie sa uz rusi, a posledny tyzden idu do skol vsetci.
@miskooo1987 Mne je fuk ako sa kto vyjadruje. Ja pisem k veci. Ked uz sa nevie spisovne vyjadrovať nech aspoň cita co pisem. A ano som arogantna momentálne.😊😉
@evittam ja by som sa chcela opytat ako je to v pripade ze by zamestnavatel suhlasil s neplatenym volnom a pocas toho by ostala tehotna ako je to potom s materskou? A ako je to s odvodmi pocas neplateneho volna?musim si urcit od kedy do kedy presne chcem to neplatene volno? Moze mi dat pocas neho vypoved?
No ja pevne dúfam,že pandemickú OČR nechajú pre škôlkarov aj na júl a august
V júli a v auguste podľa mňa už pandemická očr nebude.
A keď tvoja dcéra bude prijatá až v septembri tak sa ťa to už vôbec netýka.