Dobrý večer chcela by som sa poradiť rodicak mi skončil 6.8. keďže mal syn 3 roky.chcela by som vedieť či sa dá predĺžiť rodičovský príspevok počas korony ak stým máte niektorá skúsenosti viete mi poradiť . ďakujem
@misenka626 pridám sa, mne skončil teraz 7.septembra
A ved vraveli ze počas epidémie bude dávka rodičovská predĺžená do skončenia tejto situácie nie sami vidí
dokedy sa chcete na toto spoliehať?
@lenuliatko84 ako ti mohli niečo také povedať keď ešte ani sami nemajú odkiaľ vedieť čo bude ďalej? @antonia16 @misenka626 pokiaľ nemáte nárok na inú obdobnú dávku od štátu (nie ste v PP, nemáte nárok na podporu, pandemickú očr....) nárok by ste mali mať. Rodičia si nemusia podávať nové žiadosti o predĺženie RP - pokiaľ nárok budete mať, úrady práce, sociálnych vecí a rodiny ich sami vyzvú, aby predložili doklady o príjmoch, ktoré majú, vrátane nároku na ošetrovné a čestné prehlásenie, ktoré zašlú späť. Všetky aktuálne info nájdete tu: https://www.employment.gov.sk/sk/koronavirus-pr...
...chcem sa spytat dievcata ako ste dopadli? Je ten rodicovsky predlzeny ci nie? Dostali ste ho vyplateny?
Noe neda sa predĺžiť, bola som sa pytat,