Dá sa dodatočne predĺžiť rodičovská dovolenka?

alenkam.
18. feb 2011

So zamestnavatelom nemam dobre vztahy a ziada odo mna pisomne dorucit podla §166 ziadost o nastup na rodicovsku dovolenku. Zial neviem kolko chcem byt doma, preto by ma zaujimalo, ci mozem uviest ukoncenie napr. datum, ked bude mat syn napr. rok a potom znova poslat ziadost o predlzenie? stale by som bola v lehote dovrsenia 3. roku veku dietata.

pink_lady
18. feb 2011

radsej dat datum troch rokov, a v pripade ze sa rozhodnes skor, mozes nastupit...mne to tak povedali na personalnom

mamkaivka
18. feb 2011

ja si každý polrok predlžujem RD, to sú moje zadné vráta ak by som musela ísť do roboty, taká situácia už bola,že som išla od ročného.Ak by som ju dala do troch rokov, tak by som skôr nemohla nastúpiť, Všade je to ináč opýtaj sa na personálnom. 🙂

ivett1
18. feb 2011

ahoj...aj ja mam uvedeny termin nastupu po RD az po troch rokoch, ale priebezne ma kocky kontaktuju a sonduju, ci som si to nerozmyslela 😀 ...lenze ja mam zatial dobre vztahy so zamestnavatelom (teda dufam 😅 ...)...skus sa spytat na personalnom, ale myslim si, ze by nemal byt problem, ak by si poziadala o ukoncenie RD a nastupila po roku...(aspon tak to urobila moja kolegynka)