Ahojte.Syn bude mat 24.6. 3 roky.Chcem požiadať o predlženie RP zo zdravotných dôvodov.Zatial som nepodávala,pretože chcem mať najnovšie lekárske správy a tie budem mať až koncom mesiaca takže podám začiatkom júna.Otázka znie ako to riešiť v práci?Kedže podľa zákona by som mala nastúpiť hneď 25.6 no čo ak dovtedy nebudem mať rozhodnutie o schválení resp.zamietnutí?Čo je viac ako pravdepodobné.Tak ako to riešiť?Môžem v práci zatiaľ vyčerpať dovolenku a následne sa vrátit na RP ak mi to schvália?Ďakujem
môžeš aj čerpať pandemickú OČR do septembra
@jana308 na úrade nakecaju paničky čo chcú ale realita je niekde úplne inde. Podávala som už dvakrát na predĺženie a vždy to trvalo dlho. Je pravda, že čím viac správ budeš mať, tým lepšie, aspoň 3 je ideálne, z toho najviac berú do úvahy od lekárov. Psychológ, špeciálny pedagóg, logoped a pod. sú také ,,menej cenné,,
@jana308 správy od lekárov môžeš mať staré aj 3 mesiace. nechápem prečo špekulujes keď si v takejto časovej tiesni a máš nastúpiť do práce. Už si to mohla mať dávno podané. No držím ti palce, ja som podávala predĺženie v decembri a odpoveď mi prišla minuly mesiac. neviem čo chceš robiť v práci, lebo nikto ti nepovie, či ti pošlú z úradu vyrozumenie za mesiac alebo za 3,4...