Ahojte chcela by som sa informovať či nema niekto skúsenosť ,alebo len viac informácií 🙂 Chcem si podať žiadosť o predlženie rodičovskej dovolenky , keď som bola tehotná 24 tt mi zistili leukémiu kostnej drene . Malú som mala sekciou v 26 tt. Chvála Bohu je zdravá ale chodíme na vyšetrenia očné ,kardiológiu atď... Myslíte že mi to prejde ?
Ak je len sledovaná u lekárov ale nemá žiadne diagnózy nemyslím si, že to prejde. Známej teraz schválili na základe vysokej chorobnosti dieťaťa.
@18101995 je sledovaná pretože bola predčasne narodená. Aj ja mám pradčasne narodené dieťa - 32tt, stále sme sledovaný na nefrológii, neurológii a očnom a imunológii. Pokiaľ ste len sledovaný hoci u odb. lekára no bez určenej diagnózy - nemáš si ako podať o predĺženie RD pre zdr. stav dieťaťa - na to treba diagnózu.
A kvoli comu?
Ja by som na tvojom mieste dakovala vsetkej prozretelnosti, ze je zdrava a nevymyslala nic.
Ak chces s nou ostat doma chapem, ale nehladaj diagnozu a dakuj 🙏
Na kardio bola aj operovana? Aká je tam dg? U detských kardio pacientov zvyknú schváliť predĺženú RD. Kamarátka má napr od nefrologa (tiež má predcasniatko)
Nešpekuluj neprejde ti to
Tvoje dieťa je zdravé ako píšeš, tak na základe čoho chceš predĺženie rodičáku??