Čestné vyhlásenie k posúdeniu nároku na rodičovský príspevok

mathik84
8. dec 2022

Ahojte.Prosim vas viete mi poradit,co mam odskrtnut na danom cestnom vyhlaseni?vid foto..konci mi materská a nastupujem na rodicovsku,som zamestnana...dakujem krasne za radu❤️🙏

mathik84
autor
8. dec 2022

@mathik84 odskrtla som to posledne ale neviem ci je to spravne

konikkon
8. dec 2022

@mathik84 a u teba prebieha konanie o materskom v inej inštitúcii ako je SP? Druhé je správne, o RP sa žiada až po ukončení poberania Materskej.

mathik84
autor
8. dec 2022

@konikkon nie ved som si potom uvedomila ze som dala hlupost😆dakujem krasne.a ešte ak mi mozes poradit,ked mi konci materska 17.12.,mozem uz tieto papiere poslat aj skor,dnes?dakujem❤️

nikusa45
8. dec 2022

@mathik84 nie požiadať môžeš až po skončení materskej

konikkon
8. dec 2022

@mathik84 ja som išla žiadať deň po skončení Materskej. Viem, že niektoré ženy išli skôr a na Upsvar neboli z toho nadšení. Na žiadosť všade napíš dátum 18.12.2022. nemôžeš to poslať až 18.?

mathik84
autor
8. dec 2022

@nikusa45 dakujem krasne❤️😘

zuzinka888
8. dec 2022

Ja som bola 2 dni dopredu a nechcela vziat. Vraj si mam prist v tdn den alebo den po. No kedze som v tom case cestovala tak velmi velmi neochotne to zobrala. Vypocula som si 15 minutovu prednasku, ze co si myslim....ze to nie je holubnik.... Ale to som mozno ja mala smolu na "ochotnu "pani uradnicku

mathik84
autor
8. dec 2022

@konikkon jasne mozem.len pani z upsvar co mi poslala papiere mi napisala ze si mozem podat ziadost v mesiaci kedy mi končí materska.ale radsej to teda urobim na druhy den ked mi skonci materska...dakujem vam krasne za rady❤️❤️❤️

veronika3110
8. dec 2022

@mathik84 až po skončení určite a dá sa aj mailom alebo cez Slovensko.sk.. je to pohodlnejšie 🙂