je možné čerpať očr, ak dieťa v danom období nie je prihlásené do škôlky/na august sa deti prihlasovali v máji/, ? Rodič plánoval čerpať dovolenku, ale z dôvodu choroby dieťaťa by rád čerpal očr a dovolenku ušetril na neskôr.
Ak je dieťa choré, klasická fialová očr, 14 dní
@veronikaszabova nie je to pre mňa. Ak ale dieťa nie je v čase choroby žiakom ms/nebolo prihlásené na leto/, tak ci vôbec moze rodič poberať ocr?
@evinqua ty tu splietas pand.OČR, ved ked je dieta chore, tak treba ist na normalnu OČR
@veronikaszabova nespomenula som nikde pandemicku! Rodic neprihlásil špeciálne na august kedy je jeho ms otvorená svoje dieťa lebo plánoval čerpať dovolenku a keďže je dieťa choré, nevie, ci je možné čerpať ocr, keď nie je dieťa v danom období zapísané na pobyt v skolke
@evinqua ja chapem, co pises, ale to, co pises ty, je pand.OČR.
Normalne dotycna osoba pojde na klasicku OCR a je UPLNE jedno, ci dieta je v skolke, skole, nechodi nikam.
Je to OSPRAVEDLNENIE Z PRACE, nema to nic s tym, ci je dieta prihlasene v skolke
Ako píšu baby vyššie, so škôlkou to nesúvisí, ak je dieťa choré,tak 14 dní na klasickú fialovú OČR.
Podmienka či dieťa navštevuje škôlku je pre pandemicku očr a keďže ich škôlka je v Tom čase otvorená, túto by čerpať nemohli
@evinqua ja nechápem veď dieťa neprestane byť dieťaťom keď sú prázdniny a škôlku aktuálne nenavštevuje. Dieťa je stále dieťa a ak je choré tak je s ním rodič na ocr. Normálna vec
@evinqua ved ked je dieta chore, bez na normalnu OČR, nie? Nechapem, co riesis