Ahojte 😉 od februára bude vyšší rodičovský príspevok.
Neviem do ktorej kategórie patrím poradite??
Poberala som aj materskú dávku ale nie v plnej výške ostatne mi doplácali do výšky rodičovskeho príspevku.
Teda ma nárok na +50€ alebo +150€
Ďakujem krásne za názor 😘
@veronikavaneska +150€
@veronikavaneska co znamena,ze si ju poberala,ale nie v plnej vyske?
@miriam1983 asi pracovala ale bola nižšia ako rodicak tak jej doplácali ?!
@stela01 fuha,tak to zrejme z minimalnej ratali,ze?
@miriam1983 asi áno , ale stále to bola materská , tým pádom jej bude patriť zvýšenie o 150€ .
@stela01 tiez si myslim. Nikde nepisu,aka vyska materskej musi byt.
@veronikavaneska budeš poberať +150 €.Mne tiež doplacali tak som sa bola informovať,je jedno v akej výške si poberala materske tu ide hlavne o to či si pracovala.
@natinka18 smerodajne nie je to, ci si pracovala, ale ci si mala 270NP za posledne 2 roky pred ziadostou o materske.
@veronikaszabova a tým pádom čo z toho výplýva buď si pracovala a odvadzalo sa za teba alebo si bola doma všetko si odvadzala sama 🙂
@natinka18 ked som doma a platim si DNP, nepracujem. Tym padom neplati to tvoje - dostanes vyssi, lebo si pracovala
@veronikaszabova vidi,že máš očividne strašne nudný život upozorňovať,opravovať.Pekný deň mne ho dnes určite nepokazíš 🙂
@natinka18 pekny den prajem
@natinka18 jeej to by bolo super 😍
Ďakujem za info maminky 😉 pracovala som na dohodu a popri tom som bola na neplatenej predĺženej rodičovskej cize za mna platil bud zamestnavatel alebo stat.
Ahojte nieje tu niekto kto by mi tiez.vedel poradit?pracovala som skoro.2roky len na.dohodu..potom som.sa zamestala na tpp no.hned som.isla na pn a to.som bola.cele tehu
@miriss18 a na dohodu si bola na urade prace ako nezamestnana?
@miriam1983 to len asi pol roka z tych 2,som nestihala aj tam aj na urad sa hlasit
@veronikavaneska podľa môjho skromného názoru - poberala si materskú ? - tým pádom máš nárok na 150€ +