Chcem sa opytat ci vas boleli krize v cca 5tt? Ja som si najprv myslela ze ma seklo, ale to by bola asi velka nahoda nie, niekedy ma bolia tak ze mi nohy trpnu az ( magnezium beriem) a niekedy ma bolia trpnu len samotne krize, skoro az zadok....zazili ste to? Dakujem za reakcie
@nikushka46 a po akej dobe prosim ta ti to presli???
@hoffmanka moc mam v poriadku, lebo prave na zaciatku tehu zrejme som mala riadny zly moc brala som atb, nasledne som bola na kontrolny moc a uz bol ukazkovy..to som este nevedela ze som tehotna a paar dni na to som zistila ze som tehotna...tesne pred zistenim ma tak akoby cviklo alebo teda zaboleli riadne krize a od vtedy ma bolia...a vraj to moze byt priznak
tehotenstva...no ja tiez ked mi strpnu nohy z tych krizov tak ani chodit a studensie nohy mam...a to je normalne? Kedy ti to prosim ta preslo?? Mne aa to zda nejak velmi skoro ked este plod je taky malickyyy
@hellka001 aha tak to by som skôr povedala,že si seknutá a nie, že to máš z tehotenstva, no asi v 11tt a potom ma boleli kríže asi mesiac a pol pred pôrodom. Išla by som k obvodnej aby ťa poslala na ortopédiu. Prípadne ak si nájdeš nejakú súkromnú fyzio a dáš sa jej prehmatať povie ti a prípadne ti môže dať tejpy na uvolnenie.
@hellka001 teraz som v 6tt+ niekolko dni a myslim, ze mi to po par dnoch preslo (bolelo na zac. 5tt), teraz vobec neboli
ahoj, mna boleli krize zo zaciatku, ja som si myslela, ze som prechladla, ale preslo to