Ahojte, beriete niekto rodicak z CR? Tento mesiac mi totiz este neprisiel. Nikto nereaguje ani na telefonat ani na mail zatial a uz som z toho dost nervozna. Nemam ani ziadne rozhodnutie o zastaveni ani inu korespondenciu. Dakujem za kazde info.
@sofinka1403 ahoj dakujem ti pekne za info a povzbudenie. ja som nikdy taketo potvrdenie nenosila, resp. nikdy to odomna nepytala pani co ma ma na starosti. a to beriem peniazky asi od aprila. zvykli mi nabiehat najneskor 10 teho a teraz este stale nic :(
Ahoj, ja beriem rodičovský z CZ a tento mesiac mi tiež meškali peniaze asi 4 dni. Tak som volala na daný urad, a povedali mi, že po Novom roku bola neskor uzavierka, ale v systéme mi hneď našli, že mi peniaze boli odoslané. Naskočili mi 8.1. Lenže ja a moj priatel ako cudzinci, ktorí v CZ pracovali, resp. pracujeme musíme každé 3 mesiace nosit potvrdenia od zamestnávatela, že sme stale v CZ zamestnaní, inak by mi peniaze prestali posielať. Nemala si náhodou doniesť tieto potvrdenia? Neviem, týka sa to všetkých cudzincov, a upozornili ma, aby som si sledovala termíny, a včas potvrdenia nosila 😒 . Držím palce, nech peniažky prídu...